Hayel34 Şekerli sıcak su iyi geliyor birde rezene çayı gebelikte bitki çayı bir sorun olmuyorsa tabiki bana bunlar iyi gelmişti hamile değildim
Iznur35 Ars2223 ben 20. Haftadayım ara sıra oluyor bir kaç yudum süt içince geçiyor. Tahin yiyenler var bir de
Babymom07 Ars2223 benim gebelikten önce acayip çok olurdu şimdi hiç yok 31+2deyim belki ilerleyen zamanlarda olur
Minikannsi Ars2223 her akşam yemekten sonra saat 10dan sonra Kızılay maden suyu içiyorum ondan sonra bı şey yemiyorum ama benim çözümüm bu
1prensesannesi__ Ars2223 o bende de ilklerde 1 2 saat tutuyodu gunde 4 kereye kadar icebilirsin demisti doktor ise yariyodu iyi kötü sonradan 5 dk falan yaramaya basladi 5 dk sonrasi ayni
Jasmine_can Ars2223 Yemeklerden baharatı çıkardım. Özellikle karabiberi. Çok yağlı yemiyorum. Bir de pastane poğaçaları falan acayip yanma yapıyor. Çok rahatsız olursam mecburen gaviskon ve bol su.
Ars2223 Jasmine_can poğaça falan tüketmiyorum hiç karbonhidrat hayatımdan baya azalttım ben çok dikkat ediyorum ama oluyor yine bir şekilde
busykvc Ars2223 5. Ay itibariyle yediğim çoğu şeyden yanıyordu. Doktorum gaviscon verdi o da bir süre idare etti şuan 37. Haftadayım gaviscon hak getire asla işe yaramıyor. Soğuk süt, mentollü falım sakız, maden suyu bunlar çok iyi geliyor
aysegulalatas @Ars2223 sade soda içiyorum canım iyi geliyor hem bebeğe de sade soda sağlıklı içinde kalsiyum olduğu için