Mihrbn Ars2223 Doktorum ilaç yazdı 7. Ay içinde kullandım sadece . Ama doğal yöntem derseniz kudret narı macunu çok iyi geliyormuş
1prensesannesi__ Ars2223 ben ilaç kullaniyorum asko lansaprol yazdi doktorum 2 gunde bi iciyorum mide yanmam yok ama o 2. Gun icmezsem gece yatamiyorum yanmadan illa cekicez ama geceleri eziyet oluyo doktoruna danisip ilac isteyebilirsin canim
Lovelovebaby Ars2223 ya herkes alev alev yanıyormuş. Ya benim böyle devam edecek yada son ayda patlayacak hepsi bekleyip görelim 🙄🙄
Ars2223 Lovelovebaby bi anda oluyor emin olun annemle en son konuştuğumuzda mide yanmam yok rahatım falan dedim 2 gün sonra başladı 😂
Ars2223 Berivan2115 akşam 8 den sonra falan yemek yemem arada meyve yerim bilmiyorum niye böyle oluyor
-Pinar96- İnanın bu zamana kadar daha çok artıyor her şey ama belki sizde de tam tersi olabilir kişiden kişiye göre illaki farklılık gösterebilir Ars2223
buseyusuf27 Ars2223 gavıscon içemiyorm ben agır gelıyor bana kusturuyor oyuzden rennie iyi geliyor bı yudum alıyorm miss
07sym07 Rennie, gaviscon, galviks hepsini kullandım hiç fayda etmemeye başlamıştı doktoruma söyledim lansor 15 mg verdi çok iyi geliyor