1prensesannesi__ Ars2223 o bende de ilklerde 1 2 saat tutuyodu gunde 4 kereye kadar icebilirsin demisti doktor ise yariyodu iyi kötü sonradan 5 dk falan yaramaya basladi 5 dk sonrasi ayni
Tlyysf Ars2223 28. Haftadayım bu ara çok feci mide yanması soda ve soğuk salatalık bana iyi gelmişti deneyin isterseniz hele soğuk salatalık çok faydasını gördüm
Ars2223 Jasmine_can poğaça falan tüketmiyorum hiç karbonhidrat hayatımdan baya azalttım ben çok dikkat ediyorum ama oluyor yine bir şekilde
1prensesannesi__ Ars2223 elma normalde mideye cok iyi geliyo ama o da kısa süreli sabahı cikarmiyo 🤣🤣
esra_mercan42 fidanylcn hamileligim boyunca agzmdan düşürmedigim tek şey sabah bile uyanır uyanmaz agzma atıyorum hemen ☺️
Zelihapekr esra_mercan42 Normal zamanda bile karbonat içmek çok zararlı yarım çay bardağı ılık süt bi kaç saat durduruyo yanmayı.
Zelihapekr Ars2223 Az ılık yarım çay bardağı sür bir kaç saat çok iyi geliyo. Hem doğal çözüm hem de uzun etkili oluyo.
-Mina- Ars2223 rennie duo kullanıyorum 13 haftalığım ve 12. Haftada başladı mide asitimde bile gece boğuluyordum soğuk sütte iyi geliyor ama şuruptan sonra baya seyrekleşti