Seliinkahya Serife22 Evet doktor bey çok iyi ilgilendi bütün organlarını inceledi rapor verdi ama biraz ücreti yüksek giderseniz aklınızda olsun
bayanamacsiz Seliinkahya ekolu de aradım 1650 tl dedi detaylı ultrason için . Yarın arayıp randevu oluşturucam. Gokcetepedeyim uzak biraz ama yapacak birşey yok 🙈 mecbur 🤗
Serife22 Seliinkahya evet hatta senin yan apartmanindayim komsuyuz yani canim fotonu gorunce tanidim sonra.
bayanamacsiz Serife22 bugün arayıp sordum , rapor vermiyorum ama videoya çekebilirsiniz dedi. 600-700 TL arası değişiyor fiyatları. Gelmeden bigun once araman yeterli 10.00 ile 16.00 arası çalışıyormuş bilgin olsun 🌸
Serife22 bayanamacsiz anladim canim sagolasin bende arayacaktim pazartesi ogrenmis oldum artik doktoruma sorucam kabul ederse raporsuz giderim yoksa bende edirneye mecbur.
bayanamacsiz Gamzeali22 salı günü gittim bende 2400 dediler verdik mecbur 🙈 ama doktor güzel ilgilendi , banada anlattı . Mail attı detayları , CD ve raporu verdi .
Gamzeali22 bayanamacsiz hangi doktora yaptırdın canm bende Mehmet Ali beye gidiyorum suratsız ama iyi ilgileniyor 😀😀
bayanamacsiz Gamzeali22 profesordu ismine bakmadım 🙈 detayliya girmeden önce anneannemin vefat haberini aldım 🥺 bı an önce yaptırıp yola çıkmak zorundaydım ama memnun kaldım. Herşeyi sordu , anlattı ve gösterdi . CD , rapor , çıktı hepsini teslim etti
Gamzeali22 bayanamacsiz anladım canım peki bişey sorucam o gün ayriyeten muayene ücreti vermiyoruz dimi sadece 2400 detaylı için veriyoruz