bayanamacsiz Kızlar merhaba , Edirne keşanda detaylı ultrason yapan klinik, özel hastane bilgisi olan var mı ?
buseyusuf27 bayanamacsiz ben yaptırdım özkan beyde 600-700 cıvarı ödeme yaptık herseyıne baktı sağolsun cok ılgılı bı doktor zaten kızımdada ona gttım oğlumdada gıttım 3D olarakta bakıyor. Ama rapor vermıyor detaylı ıncelıyor bısey olursa soyluyor zaten kendısı bn devlet takıplıyım benı edırne 1.murata gönderdıler bn gıdemedm maddı acıdan ve kızım var 4 yasında oyuzdrn özkana gdıp ekran resmı cektrmıstı onu gostermıstım devlettekı doktoruma tamam demıstı. Onun dısında özeldede varms sanrm ama blmyorm gtmedm oraya guvenemedm özkana gttı arkadasmda
Serife22 bayanamacsiz bende ipsalada yasiyorum ozkan beye gidicem haftaya cokta ilgileniyor ona gidebilirsin canim.
bayanamacsiz buseyusuf27 Özkan bey hangi hastanede ? Özel kliniği mı var ? Nasıl iletişime gecebilirim? Keşanda mı
buseyusuf27 bayanamacsiz evet özel kliniği var heykelın orda ömür ciğerci üstü 4.kat google yazın orda cıkıyor zaten +902847150075
Seliinkahya bayanamacsiz Tabiki uzman perinatolog yapıyor normal kadın doğum doktoru yapması uygun değil detaylı ultrasonu
bayanamacsiz Serife22 bı kaç kişi daha söyledi , yazlığa geldik burda hiçbir doktoru bilmiyorum yer olarakta bı bilgim yok 🙈 iyiki burası var 🌸 çok sağolun ararsam hemen randevu verir mi acaba
Serife22 bayanamacsiz vallaha benim arkadaslarimda yaptirmis rapor vermis bende arayip sorucam gene tabiki teyit icin ama arayinca randevu veriyor siz diyorsunuz mesela su gun gelebilir miyim diye.
Serife22 bayanamacsiz ozkan beyde rapor olayi varmi yokmu bilmiyorum ama bende kendi doktoruma sorucam yoksa kabul etmezse bende mecbur 1.murata gidicem.
bayanamacsiz Serife22 bugün arayıp sordum , rapor vermiyorum ama videoya çekebilirsiniz dedi. 600-700 TL arası değişiyor fiyatları. Gelmeden bigun once araman yeterli 10.00 ile 16.00 arası çalışıyormuş bilgin olsun 🌸
Serife22 Seliinkahya memnun kaldin mi peki doktordan vallaha zor isler ya hamilelik sureci birde sicaklardan bayiyor adami bizim burda yapilmamasi kotu.
Seliinkahya Serife22 Evet doktor bey çok iyi ilgilendi bütün organlarını inceledi rapor verdi ama biraz ücreti yüksek giderseniz aklınızda olsun
bayanamacsiz Seliinkahya ekolu de aradım 1650 tl dedi detaylı ultrason için . Yarın arayıp randevu oluşturucam. Gokcetepedeyim uzak biraz ama yapacak birşey yok 🙈 mecbur 🤗
Serife22 Seliinkahya evet hatta senin yan apartmanindayim komsuyuz yani canim fotonu gorunce tanidim sonra.