elif475475 Lutfiye20 asistanlar yapıyor genelde bizim burda bence ondan tutmuyor. Sizin nasıl bilmiyorum ama eğitim araştırmada baştan salma yapıyorlar maalesef
Zeyson MelodyFairy bu platformda sen ve bi kaç kişi daha var merakla beklediğim hamileyim postunu açmasını 🤲
MelodyFairy Zeyson Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım bizim gibi bekleyen hak eden insanlara🤲🏻🎈
mrvess Zeyson MelodyFairy sizinle bi dönem paralel gidiyordu bat günlerimiz birlikte bekliyorduk . Hayırlısı olsun inşallah ilk denemeden mutlu haberi alırsınız 🙏🏻❤️
mrp2023 sutlukahve_ transferimi oldum test tarihini bekliyorum fiyatlar ortalama hep bu civarlarda şuan
Piraye2612 Mersinde bir klinik tüp bebek için ilaçlar haric 59 bin dedi. İlaçlar tahliller vs o kadar tutar demişti. Herşey ateş pahası evlat sahibi olmak bu devirde çok zorlaştı.
MelodyFairy Buseemm Maalesef denemek istiyoruz eşimle ne kadar olursa olsun ama inşallah rabbim yardım eder nasip eder hemen yorulmadan istediğimize kavuşuruz 🥹🤲🏻🥹
MelodyFairy Buseemm özel hastanede yapcaz çünkü devlet yapmıyor burda ve üniversite hastaneleri diğer yapan devlet hastaneleri uzak Takıp isteyen bir süreç o yüzden zor olur diye buradaki özel de yapmaktan başka çare yok
MelodyFairy Kubra001111 ilacım bitmek üzere canım bitsin sökülür zaten 2. Veya 3. Günü gel dedi direk henüz gidemedim çünkü önce sökülmem lazım
Kubra001111 MelodyFairy bende sökülmek istiyorum yarın kan vericem hormon tahlilo eve gidince soğan suyu icicem canım
MelodyFairy Kubra001111 keşke sende söktürücü alsaydın canım Benim hormonda vs de bir şey yok diye artık hormon vermiyorum direk söktürücü aldım