MelodyFairy Kubra001111 keşke sende söktürücü alsaydın canım Benim hormonda vs de bir şey yok diye artık hormon vermiyorum direk söktürücü aldım
Kubra001111 MelodyFairy az az geliyo da soğan suyu içinde sökülüyor canım ben bunu prof a gostericem eşim de test vercek doktor artık ne derse bizde ona göre yol izlicez
mrvess Zeyson MelodyFairy sizinle bi dönem paralel gidiyordu bat günlerimiz birlikte bekliyorduk . Hayırlısı olsun inşallah ilk denemeden mutlu haberi alırsınız 🙏🏻❤️
MelodyFairy mrvess Sanırım bu ay stres ve hava değişimi baya etkiledi beni normalde de düzensiz ama en uzun 35,37 günde olurdum baya geciktim Umarım biran önce sökülür de bir yerden başlarım 🤲🏻
ysmlvt MelodyFairy merhabalar bende dün itibariyle aşılamaya başladım. Benimki asla o kadar yüksek değil ve doktorum çook aşırı iyi. İstanbul kartalda tedaviye başladım. Muayne ücreti 1800₺, ilaçlar 4500₺, aşılama 7000₺
mrvess MelodyFairy benim de normalde 28-30 günde bir olurdu proxyfemine başladığımdan beri yumurtlama 12. Günde oluyor 26 ya düştü regl döngüm . 2 Temmuz bat. Sabah idrar testi negatif ama bekliyorum çok umutluyum bu ay niyeyse
MelodyFairy mrvess inşallah pozitife döner Kullandığın şey folik asit mi başka bir şey mi doktor mu önerdi
MelodyFairy mrvess ay baktım netten de sanki bende kullandım bundan hatta aşırı mide bulantısı yapmıştı
mrvess MelodyFairy doktor önerdi bana kullananlardan 3 ayda güzel haberler aldık dedi bir aydır kullanıyorum bakalım inşallah iyi gelir . Evet tadı biraz fazla tatlı. Sen takviye kullanıyor musun
Marsmelow MelodyFairy üniversite hastanesine gitme şansınız olursa hem ilaçlar için rapor alıp uyguna alırsınız hem de makul bir fiyata denk gelir. Maalesef bu fiyatlar inanılır gibi değil. Bulunduğum şehirde özelde doğum paketinin 68 bin olduğunu öğrendim geçen gün inanamadım.
MelodyFairy Marsmelow uzak hepsi maalesef o yüzden 🥲🥲🥲fiyatlar inanılmaz gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun
orkidemm_ MelodyFairy MelodyFairy çok fazla ya Allahım çok gerçekten korkunç fiyatlar resmen ticaret kaynağı olmuş