hohomoromu mery__ genel olarak rüyalarınızın tersı cıkıyorsa tersı olur ama rüyalarda gordgnz genelde cıkıyorsa o dur benım ruyalarm genelde oldugu gıbı cıkar tersi cıkmaz kımı ınsann tersı cıkar 😊💙👣
Tatlihamis mery__ tersi görülüyor genelde ben iki oğlumda da hamileyken kiz bebek doğum yaptığımı gördüm şimdi kiz insallah bundada oğlan doğum yaptim 😊
Mervesg mery__ Ben degilde esim o zaman hakkaride gorevdeydi ve hamile oldugumu bi oglumuz olcagini soylemisti inanmadim hamile oldugumada oglum olcaginada sukur 31 haftalik hamileyim erkek bekliyorum . Ama annenin gordgunun tersi cikar diye bisey duymustum
DerenMrt mery__ ben 4 kez erkek bebeğim olduğunu gördüm benim bebeğimdi emziriyodum oynuyorduk falan ama gönlümüzden geçtiği gibi kızımız oluyor 🎀
2kizannesi- mery__ Ben Perşembe gecesi aynı gece iki rüyamda kız bebek gördüm. Cuma sabahı doktora gittim kız dedi 🙈
Hangihilis En başından beri erkek olduğunu hissettim rüyamda da erkek bebek gördüm ama etrafımdaki herkes senin kızın olacak diyip durdu 😂 37.haftadayım erkek bebeğim