hunilimom mery__ ben ben 🙋♀️🙋♀️ rüyamda kız görüyordum hep emzirdim doğurdum büyüttüm 😄😄 çocuğumu sonra bi öğrendik kız 😍😍 inşllah kucağımda sağlıkla alirim
Oflaz-kayra61 İlk hamileleğimi rüyamda öğrenmiştim ve test yapmıştım pozitif çıkmıştı rüyamda ultrason da bebeğe bakılıyordu aa benim çocuğum mu olucak kız annesimi olucam demiştim ve sonuç 5 yaşında kızım var 😇 ama bu hamilileğimi bilmiyorum bakalım ne olcak 11+5
Yagmur90 mery__ bende rüyamda kız görmüştüm hatta o dönem herkes erkek senin vs diodu ama ruyam dogru cikti kız bebek bekliyorm🤗
Teonam mery__ hep erkek gördüm erkek bebek emzirdiğimi gördüğümde hamile olduğumu öğrenmiştim cinsiyet belli olmasına yakın iki kere kız gördüm ama erkek cinsiyetimiz ☺️
MerveetinDoan mery__ canım bende hamile olduğu öğrenmiştim rüyamda kız bebek doğurmuştum kızım olcak allahın izniyle bu ay sonu 🤗🥰
Hulyarsln mery__ bende tersi çıkıyor diye okudum bende gördüm cinsiyetini rüyamda ama söylemiyorum 🙃 bakalım iki üç hafta sonra göreceğiz ...
Ozderr mery__ bende kız gördüm hep ama erkek oldu 😊 içime de hep erkek bebek doğmuştu senin hissiyatın nasıl peki
ceco mery__ ben gördüm vallahş hem de randevum dan bir gün önce erkek bebek Doğum halini ve ben şok oldum ama ben normalde sürekli görüyordum ama bunu farklı gördüm
Annesezer mery__ ben hamile olmadan önce erkek bebek kucağıma vermişlerdi rüyamda. hamile kaldıktan sonra annem ve kayınvalidem kız görmüş rüyalarında ama sonuç erkek 💙