mery__ rüyamda kız bebeği seviyordum😊 rüyasında kız bebek görüp sonra kız olacağını öğrenen oldu mu annem ve kayınvalidem tersi olur diyolar ne derece doğru 🤔
Ela11 mery__ ben kız bebek görmüştüm böyle çok tatlı bir bebekti bana gülüyordu ama erkek bebeğim olacak inşallah
Bsrakzmn mery__ hamile olduğumu bilmiyordum erkek bebek emzirdiğimi gördüm ama hamile olduğumu öğrendikten sonra kız görmüştüm cinsiyeti erkek😂
mery__ Pregnantmom cevremizdeki herkes bizim oglumuzun olduğunu görüyo tesadüf eseri ama bende kız gördüm çok merak ediyorum😇
omertosvedos mery__ ben daha olmadan oğlan gördüm kız çok istedik içimize öyle doğdu ama yine de oğlan oldu ☺️
Umutlu2272 mery__ hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kız bebek gördüm rüyamda ve bebişimin cinsiyeti kız❤️ Ama bu durumdan yola çıkarak cinsiyet belli olmaz çünkü herkesin yaşadığı farklı oluyor.bazen kız gören erkekte çıkabiliyor malesef
_peritozu Bende geçen rüyamda cinsiyetin erkek olduğunu gördüm ama daha 11 haftaligiz cinsiyeti bilmiyoruz bakalım tersi mi çıkacak doğru mu çıkacak bende merak ediyorum ☺❣
Nezahatozen ilkinde zümrüt yeşili bi elbise gördüm diyordum ki çok güzel inşallah kızım olursa bundan alicam 2. sinde birisi doğum yapmış oluyor bi erkek bi kız olarak gördüm 12+4de gittiğimde ikili tarama da çok az bi ihtimal erkek dedi ama net birşey demedi 24 unde gidicem belki o zaman der
Sedaalgl Ben de rüyamda çok tatlı erkek bebek görmüştüm cinsiyeti öğrenmeden önce ama kızımız olacak inşallah 😊