SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ben Medilife’a da gittim hatta hamileliğimi öğrenir öğrenmez orada Ayşe Bilgene muayene oluyordum. Düşük riski geçirdim ve bana asla detaylı bilgi vermedi, benden tahlil bile istemedi. Yatış da vermedi. Çok kanamam vardı, kanama aynı gün devam edince devlet hastanesine gittim ve hemen yatış verildi. Değerlerime bakıldı. Kan tahlili istendi. Ama bu hastane hiç böyle bir şey yapmadı. Aksine bize yatış yazıp serum verip gönderdiler. Yani bizim sigortadan para koparmış oldular. Ayrıca aynı hastanede doktor Ali vardı. O da yine kanamanın olduğu gün gece acile gittiğimizde nöbetçiydi o da çok kötü. Yani beni tam muaeyene etmeden ilaç verdi. İyi ki kullanmadım, ondan sonra devlet hastanesinde 4 doktor baktı. Çok kan kaybetmiştim doktorlar kullanma dedi ve o kanamamaya yerleşme kanaması dedi. Halbuki bebek yerleşmiş kalp atışı duyulmuş. 3.aya yaklaşmışım. Bir ameliyathane hemşiresi tanıdığımız bu doktorların ilk geldiklerinde iyi olduğunu ama sonradan çok fazla şikayet olduğunu söyledi.
Şu an Avcılar Hospital’da Rabia Akbaş Yıldırıma gidiyorum. Muayene ücreti de 980 ₺ sanırım. Bence kendisine kesinlikle görünün. Hem çok güzel ve detaylı muayene ediyor. Hem de çok tatlı. Kendisini yorumlardan bulup gitmiştim iyi ki de gittim. Eşimle iyi ki diyoruz ✨️