SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ozg-e nasil yani normalde doguma 3 bin tl veriliyor. (Baska doktor girerse) ama kendi doktorun girerse 70 bin mi?
Ozg-e SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hayır muayene ücreti 3000 bin küsür doğum ücreti 70 bin kendi doktorun girerse Yanlış yazmışım ben kusura bakmayın
Dml991 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben medicana soner pul a gidiyorum güleryüzlü herşeyi detaylı anlatır özel numarasından istediğim zamn ulaşabildim memnunum öneririm size de
teachervera Dml991 Soner hoca evet çok tatlı pire gibi. Yengem benim doktorma takipli idi corona olunca soner hoca da doğum yaptı. Soner hoca başakşehir de çok sevilirdi sonra beykente geçmişti benim doktorumla.
Sinemb1406 SenHepMercimekOlarakKalacaksin avcılar hospital Sadullah Yeseviye gidiyorum yaklaşık 4 yıldır. 17 aylık kızım var ilk doğumum kendisiyle oldu. 27 haftalık hamileyim, yoluma kendisiyle devam ediyorum. Çok memnunum. Araştırabilirsiniz.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Sinemb1406 tesekkur ederim bir doktor onermislerdi dr mehmet alicik. Ondan randevu aldim ikili testten sonra kendisine gidicem eger memnun kalmazsam dediginiz doktoru da arastiririm🌸
Leyldemiir Sinemb1406 Ben de Avcılar Hospital’da başka bir doktora gidiyorum. Kanamam ve tansiyon düşüklüğüm olunca acile gittik. Sadullah hoca nöbetçiydi. Kendisi gerçekten dediğiniz gibi çok iyi, tüm değerlerime baktı beni muayene etti öyle gönderdi
Moonfaced Merveegoksu Bende hatice hanıma gidiyorum ama bu hafta tatile çıktı bende 39. Haftamdayım 40 haftalık olduğumda gelecek o yokken belki levent beye denk gelirim diye sordum normal doğum yapacağım memnun musunuz
Merveegoksu Moonfaced evet gayet memnunum. Bu benim 2. Gebeligim ilk dogumumuda levent hocada yapmistim. Bende şuan 36+5 haftaligim 🩷 Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi
Moonfaced Merveegoksu Hatice hanım yokken doğurursam inşallah levent hocaya denk gelirim o zaman içim rahatladı biraz bazı doktorlar normalle uğraşmak istemeyip sezaryene alıyolarda
Mercan96 Moonfaced Zaten beykent üniversitesi hastanesinde Hatice hanım ve levent beyden başka kadın doğumcu yok diye biliyorum
Bilibon Kendi klinigi var beylikduzunde ama neresinde bilmiyorum serdinc ozdogan ayni zamanda tup bebek dr uda ilk dogumumu onunla yapmistim eger doguma gelseydi hic dusunmeden onu tercih ederdim ama bide cocuk olunca yakinlari istiyo insan