aogoya SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bahçeşehir olur dersen dr Serpil Kırım Ama semtten çıkarım dersen benim doktorum bht clinic tema hastanesinde de Neslihan bahat ikiside mük doktor
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Zeyver beylikduzunden cikarsam da cevre ilcelerde olsun isterim uzaklara gitmeye usenirim acikcasi🙈
SenHepMercimekOlarakKalacaksin [silindi] baktim yorumlari da iyiymis degelerlendirecegim ben de tesekkur ederim🙏🏼
[silindi] SenHepMercimekOlarakKalacaksin rica ederim ne demek sıra bekliyorsun ama gercekten degiyor gecen gun konustum hatta bir sey sordum telefonu var bende
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Tuba-M55 evet ali hocayi bir kac kisi soylemis ama dediginiz gibi zeynep hoca da iyi sanirim simdi baktim da cok guzel yorumlar var. Mutlaka degerlendirecegim tesekkurler🙏🏼
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Freefam evet baktım da ozel muayenanesi var sanirim. Fiyati ne kadardi?
Ozg-e Pellini doğum ücreti 3000 bin küsür. Doğuma eğer kendi doktorun girerse 70 di en son pahalı ama değiyor gerçekten
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ozg-e nasil yani normalde doguma 3 bin tl veriliyor. (Baska doktor girerse) ama kendi doktorun girerse 70 bin mi?
Ozg-e SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hayır muayene ücreti 3000 bin küsür doğum ücreti 70 bin kendi doktorun girerse Yanlış yazmışım ben kusura bakmayın
Dml991 SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben medicana soner pul a gidiyorum güleryüzlü herşeyi detaylı anlatır özel numarasından istediğim zamn ulaşabildim memnunum öneririm size de
teachervera Dml991 Soner hoca evet çok tatlı pire gibi. Yengem benim doktorma takipli idi corona olunca soner hoca da doğum yaptı. Soner hoca başakşehir de çok sevilirdi sonra beykente geçmişti benim doktorumla.