Ecehan canım bence nerde oturduğunla da ilgili biraz bulunduğun bölgeye göre değişir benim de aynı dönemde olacak ben hiç kalın bişey almadım birkaç uzun kollu çıtçıtlı body alıcam sadece,yenidoğan takımlarındakiler zaten uzun kollu yeter bence büyüdükçe alırız alışverişe çıkmıcaz mı hiç doğurduktan sonra :))
mayıs- haziran anneleri
Bilgeferhat
SedaErylmz35 evet aldıklarım yenidoğandan 6 aylığa kadar kışın illaki alışverişe çıkılır tekrar ama yazın geceleri falan üşemez herhalde değilmi
SedaErylmz35 evet aldıklarım yenidoğandan 6 aylığa kadar kışın illaki alışverişe çıkılır tekrar ama yazın geceleri falan üşemez herhalde değilmi
Nerm7n bende 21+4 üm canm bende aynısını yapicam is paraya bakiyo saten 7. Aydan sonra alicam bende
ben de İzmir’deyim Hastane çıkışı aldım 3tane indirim vardı biri 10lu 2si 5li onun dışında burası sıcak oluyor şortlu tulum alacağım ☺️ 9aylık da polar tulum aldım carters indirimi var trendyolda onu da. Anca 6-9 aylıkken giyer herhalde daha alırım 🤔 bakalım
SedaErylmz35 hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba ?
SedaErylmz35 detaylı ultrasona gittin mi 😊
Ben 17. Haftaya girdim daha cinsiyet öğrenemedik o yüzden henüz bi şey alamadım bana da fikir olsun bari
Berfin2626 son adet tarhin ne
Miram65 9 Eylül canım
Berfin2626 benim de 16 eylul ayni zamanda dogum yapacaz inşallah
Miram65 inşallh sağlıkla alırız kuzum kucağımıza
Allah nasip ederse benimde 7 Haziran gözüküyor ama e bebek indirimden almıştım 6-7 tulum gördükçe dayanamıyor insan ama Şubat indirimlerini bekliyorum genel olarak 😊
Benimde 10 mayısta doğumum prensesim geliyor nasipse bizde daha bi hazırlık yapmadık
Berfin2626 amin inşallah canim
Selvozge 17 Ocak’ta gidicem canım Kent hastanesi Prof.Dr.Namık Demir