Ecehan canım bence nerde oturduğunla da ilgili biraz bulunduğun bölgeye göre değişir benim de aynı dönemde olacak ben hiç kalın bişey almadım birkaç uzun kollu çıtçıtlı body alıcam sadece,yenidoğan takımlarındakiler zaten uzun kollu yeter bence büyüdükçe alırız alışverişe çıkmıcaz mı hiç doğurduktan sonra :))
    Bilgeferhat

SedaErylmz35 evet aldıklarım yenidoğandan 6 aylığa kadar kışın illaki alışverişe çıkılır tekrar ama yazın geceleri falan üşemez herhalde değilmi
    ben de İzmir’deyim Hastane çıkışı aldım 3tane indirim vardı biri 10lu 2si 5li onun dışında burası sıcak oluyor şortlu tulum alacağım ☺️ 9aylık da polar tulum aldım carters indirimi var trendyolda onu da. Anca 6-9 aylıkken giyer herhalde daha alırım 🤔 bakalım
    Ecehan bulunduğun şehre göre degişir bence 😊 bnmde haziranda inş ama izmirdeyim öyle kalın şeyler düşünmüyorum hemen. Bide bebek üşür mü var dr. Lar genelde siz nasıl giyiniyosunuz öyle giydirin diyolar. İçine sinmezse en fazla bi örtü felan olabilir üzerine 😊
    Ben 17. Haftaya girdim daha cinsiyet öğrenemedik o yüzden henüz bi şey alamadım bana da fikir olsun bari
    Kbrarsln 3 eylül fakat ilerden gidiyoruz hem erken döllenme olmuş hem oğlum biraz büyüme konusunda aceleci
    Ecehan evet ben gittim izmirden o arkadaşta doktor soruyordu ordan hatırladım onu ondan sormuştum çok şükür bizim herşey Yolunda sizde gidin içiniz rahatlar 😊
    Allah nasip ederse benimde 7 Haziran gözüküyor ama e bebek indirimden almıştım 6-7 tulum gördükçe dayanamıyor insan ama Şubat indirimlerini bekliyorum genel olarak 😊
    Benimde 10 mayısta doğumum prensesim geliyor nasipse bizde daha bi hazırlık yapmadık