kızlar 20 haftalık oldu oğlum cinsiyetini erken öğrendik erken öğrenince ne biz ne çevremiz duramadık kıyafet alışverişi bitti nerdeyse ama kafama takılan birşey var oğlum mayıs sonu haziran başı gibi gelicek Allah nasip ederse siz alışverişi nasıl yaptınız 3-6 aylık dönem için kalın hırka yada kalın gecelikler almalı mıyım bebek gören her teyzenin dediği gibi üşürmü bu çocuk 😂 uzun kollu patikli tulumlar aldım kumaşları ince ama kararsız kaldım yine siz ne düşünüyosunuz ?
mayıs- haziran anneleri
Bence 3-6 aylık sönem için kışlık kıyagetler erken çünkü 0-3aylığı ennnn fazla 1,5 ay giydirirsinn aynu şekilde 3-6 aylığı da . Çünkü hızlı gelişir ilk 6 ay şöyle örnek verim 7 aylık bir bebiş var 12-18 aylık giyiyor
EdaMinaKele
Ecehan benim de doğumum 1 haziran 8 haziran arası görünüyor ve Adanadayım yazını bilir misiniz bilmem ama. Ben 9 aya kadar olanları çoğunlukla ince aldım. Uzun kol da var ama kazak falan almadım 😏 Bilmiyorum hata mı ama bir de erkek çok kalın giydirilmez diyorlar hep
Ecehan benim de doğumum 1 haziran 8 haziran arası görünüyor ve Adanadayım yazını bilir misiniz bilmem ama. Ben 9 aya kadar olanları çoğunlukla ince aldım. Uzun kol da var ama kazak falan almadım 😏 Bilmiyorum hata mı ama bir de erkek çok kalın giydirilmez diyorlar hep
Ecehan Bebek bi doğsun hele. Hele daha 1 sene var bebeğin doğup kışı görmesine 😂 bebek doğsun kış gelsin o zaman alırsın kışlık kıyafet kilosuna göre falan
Yeni doğanda ilk 1 ay uzun tulumlar ve bere kullanmakta fayda varmış Haziran ayı olsa bile :)
22 haftalık olduk daha hiç bir şey almadım. Acelemiz yok, maddi durumumuz da en sıkışık zamana denk geldi. İnşallah hayırlısı ile Doğuma yakın almayı düşünüyorum. O zamana kadar belki maddi durumda biraz rahatlarız.
Ecehan bizimde mayis sonu haziran basi gibi. Ben kisa kollu alcam canim hastane cikislari zaten uzun kollu oluyo bide battaniyeye sariliyo daha almadim ama belki 0-3 ay bir iki tane uzun kollu bisey alirim fazla almam zaten hemen buyucek 40 cikincada temmuz gelcek aydinda yasiyorum temmuzda cam kapi kapatamiyoruz sicaktan cocugunda usucegini sanmiyorum 4 zibin aldim 0-3 ve 3-6 ay hepsi kisa kollu alt ust takimda alcam ama suan hep uzun kollular var mart nisani beklicem mecbur. uzun kollu alirsamda 6-9 ay alcam ben. Tulumda alirsam eger uzun kollu 0-3 alirim oda bi tane zaten cogunluk 3-6 ay olsun hemen buyudukleri icin
Bende daha hiç birşey almadım bir tek bere yaptım heveslenip o kadar
Ecehan bizde 18 haftalık olduk bende aldım oğluma hep valla 😊
Berfin2626 canım thmini doğum zamanın ne zaman
Zehramom 14 Haziran canım
Ecehan benim de 6 haziran son gün bence çok hırka alma büyük ihtimalle gelenlerde getirecek bi de gelişimine göre kışa doğru alırsın zaten yaz bebeği olacak çok kalın giydirip alıştırma 😊
Drycgds benim de aynı şekilde İzmir’de yaşıyoruz ve bebeğim Mayıs sonu Haziran başı gibi doğacak nasipse aynı şeyleri almışız :)
8 Haziran benim tahmini doğum zamanı ama daha bismillah cinsiyet bile kesin değil, ben bi iğne almadım 🙈🙈 acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum, birkaç günde hallederim tüm alışverişi 😂
Ecehan canım bence nerde oturduğunla da ilgili biraz bulunduğun bölgeye göre değişir benim de aynı dönemde olacak ben hiç kalın bişey almadım birkaç uzun kollu çıtçıtlı body alıcam sadece,yenidoğan takımlarındakiler zaten uzun kollu yeter bence büyüdükçe alırız alışverişe çıkmıcaz mı hiç doğurduktan sonra :))
Bilgeferhat
SedaErylmz35 evet aldıklarım yenidoğandan 6 aylığa kadar kışın illaki alışverişe çıkılır tekrar ama yazın geceleri falan üşemez herhalde değilmi
SedaErylmz35 evet aldıklarım yenidoğandan 6 aylığa kadar kışın illaki alışverişe çıkılır tekrar ama yazın geceleri falan üşemez herhalde değilmi
Nerm7n bende 21+4 üm canm bende aynısını yapicam is paraya bakiyo saten 7. Aydan sonra alicam bende
ben de İzmir’deyim Hastane çıkışı aldım 3tane indirim vardı biri 10lu 2si 5li onun dışında burası sıcak oluyor şortlu tulum alacağım ☺️ 9aylık da polar tulum aldım carters indirimi var trendyolda onu da. Anca 6-9 aylıkken giyer herhalde daha alırım 🤔 bakalım