Fatmavsn hmm anladm canm bende bastan berı ertan beye gıdıorum dedgn gbı orda beklerken demetın ne kdr ılgsz oldgnu gördüm erken saate hastası olmasn ragmen baya gec gelıo sasrmstm ama ben ertan beyden memnun kaldm ilgisi alakası tesavi yontemı falan aradgmda da yardmcı olmya calstı hep ama cok yogun bırı dedgn gbı sans meselesı benmde kanm dusuk ılac kullanıyorum ama yukselmemıs bakalm bıdaakı ay banda kan ıgnesıne baslayablrz demstı hayrlısı artkk
    HatceMerve ben alikahya kadın doğum hastanesine gidiyorum. Ama sizin gittiğiniz yerde de vardır muhakkak katılın ☺️
    tugce4161 kartepede canım 26 haftalık hamileyim bide bu Kartepe belediyesi bebek için paket hediye ediyormuş eltilerime gelmiş Onuda duydum bez biberon ıslak mendik Emzik falan ama ben burda değilken gelmişler kapıya bırakıyorlar mış bilen varmı
      Guness90 ay ne güzel 🥰🥰 zaman hemen geçiyo canım ne ara olucak derken doğuma gün sayıyoruz Rabbim kolay doğum versin🥰🥰
        Sydcan bende tanıdıklar önermişti öyle gitmiştim ama olmadı memnun olmana sevindim canım😇😇
          Fatmavsn saol canm ya bulsnmı bari istedgn gbı bı doktor
          Semradmrky bence olsun, gerçekten alikahya bizim için nimet. Başka bir şehirde olsam belki düşünmezdim ama alikahyanin doğum odaları bile tek kişilik. Sancı çektiğin odada doğumun oluyor ve sonra 2 kişilik servise geçiyorsun. Açıkçası gebe okulunda da çok tatlı insanlar ile tanıştım doğum yapan diğer arkadaşlarım çok memnun kaldı ama nasip tabi biz ne yaşarız bilemem. İyi düşünelim 😊
          Fatmavsn amin canım inşallah hepimize Rabbim kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏽
          Yasmin41 evet sağlık ocağında kayıtlı olman lazım düzenli kontrole gitmen lazım hamileliğin son 3 ayı ve bebek doğduktan sonra 3 ay kullanılıyor bende de var aldım ben kullanıyorum sigara hariç istediğini alabiliyorsun aylık yükleniyor zaten bi ayda 20 tl yükleniyor .
            ElifNbglsahin kartı nasıl alıyoruz canım mesaj mı geliyor yoksa bir yere başvurmak gerekiyor mu