Mehtapsato Nerm7n 10 sene falan oldu canim ayrilali kizlarim yanimda ikinci esim bu simdi tekrar hamileyim kizlarim buyumeden evlenmek istemedim
Nerm7n Mehtapsato Allah kolaylık versin canım. Maddi destek veriyor mu bari çocuklarına duyarlı biri mi vurdum duymaz mı
Mehtapsato Nerm7n yok kuzum ya bugune kadar hep tek basima idim bir cop dahi vermezdi birak vermeyi cocuklarini bile gormedi ben ailesine gondrirsem kizlari ancak ozaman goruyo simdiki esim saolsun herseyi o yapiyo bir bucuk senedir babalarinin yapmadigi gostermedigi herseyi o veriyo
mrsssblt Mervekilic Nasip ise benim kızımın adı da Masal olacak ☺️☺️ Allahım isimleriyle büyümeyi nasip etsin🙏🏻
Esenn1 Nerm7n benim ismim Esen. çok az bulunan bir isim ve anlamı da çok güzel. Sağlıklı Salim demek 😊 yeni modern isimlerden istemiyorsan Bahar başak Hande yağmur Gökçe deniz Elif... bu isimlerde çok güzel bence.
N_e_s_e Nerm7n o nedır öyle ya eski ısım diye lafmı olur millet kafayı yemiş buyuklerımız böyleyse gençleri çok görmemek lazım o zaman. Ben damla yagmur selin asena ısımlerını cok beğeniyorum.
Mehtapsato N_e_s_e yukarda yazmistim canim hava ile ilgili degil anlami cemrenin anlami ates parcasi demek hava ile alakasi subat ayinda itibaren topraga havaya suya ates sicaklik anlaminda ztn birden fazla anlami var bir anlami kabede seytan taslanan tas anlaminda bi anlamida cehhennemde bi kivilcim di daha bir suru anlami var canim
Shrrife Nerm7n zehra iamine bayılıyorum 😊 düşüncenizi de ciddi manada tebrik ediyorum. Eski diye değilde ben anlamlı sadece düz kolay isimlerini seviyorum. Ablamın kızına koymuştum zehrayı kendim hiç aklıma gelmemişti kızımın adına Yağmur koydum bende 😊
Asell2019 Nerm7n biz Asel hüma koyacaz allah nasip ederse canım ama kendi ismimi de çok seviyorum 🥰 meltem koyabilirsin 🤗😊😉
Yadigar14 Kızımın ismi HİFA katacaz Allahın izniyle hem duyulmamış hemde eski bir isim❤ Peygamber efendimizin sahabelerinden birinin ismi anlamı cennet bahçesi, sabreden şükür eden kadın demek 🧚🏻♀️
Tugba2626 Mehtapsato tek bir anlamı yokki ama baharı müjdeleyen anlamı da var cemre nin bende 2 gün önce koysammı diye döndüm Arapça olduğu için vazgeçtim
Mehtapsato N_e_s_e evet gercekten oyle ama ben bu isimi verdigimde 20 yasinda idim ve gercekten cok tecrubesiz bi anne idim ama suan da oyle degilim maalesef gercekten cok iyi arastirmak gerek gercekten insan isminin anlamini tasiyo cok dikkat edilmesi gereken bi konu
Nurrrrr Nerm7n Efnan Sena , Ervanur , Esila su , hafsa mina , Berra , Belinay , Yaren , Duygu , Berna 🙈❣️