yavrununannesi burdada kilo alimi yavasalicak diyor aman saglkli olsnda kilolu olsn
37. Haftada bebek kilosu 🤦♀️🤦♀️
36. Haftada 2750 idi 🙈zayıf dedi bebek 😱 yarın kontrolüm var 37 olduk bakalım kaç kg oldu 🙈🙈
Ozlemslk 36. Haftada 2850 gr dı,onada 2600 falan olsun isteriz demişti 😁 ay benim doktor kolay doğurtayım diye bebek küçük olsun mu istiyor ne anlamadım ki
38+1de 3470gr demişti doktor. Doğum ücreti fazla gelmesi sebebiyle doktor değiştirdim ve Dün başka doktor baktı 38+2de 3200dedi Nası bu kadar farklı çıkıyor bilemedim 🤷🏻♀️
yavrununannesi benim 36+4 te 2900 gramdı şimdi 37 hafta1 günlüğüz kaç kilo bilmiyorum ama 18 inde randevum var 38 haftalık olucam merak editörüm 😊
yavrununannesi Bence normal 37+3 de 3.174 gramdi bizimde
yavrununannesi ya bu doktorlar niye boyle konusuyo ki. Benim ki 35+2 3000 gr dedi dun gittim kontrole. Benimki de iri. Ama normal dogumu engellicek bi durum yok. 4500 grama kadar dogurtuyo benim doktorum. Cogu doktor bebek 3800 3900 olunca doguramazsin diyip sezeryana yonlendiriyo. Kararli olun siz normal dogumda.
yavrununannesi bugün kontrolüm vardı 37+0 3072 gram olmuşuz biz de ☺️
yavrununannesi evet fazla canim 38 haftamin icindeyim daha dun kontorl vardi 3050 gram bebegim normal dedi doktor
yavrununannesi 2500kusur anca oldu hamdolsun doktorumuz minyon diyor😁
yavrununannesi 37+3 bugün kontrolümüz vardı 3 kilo olmuş yawrum boyumuzda 50 cm ☺️
yavrununannesi hahah olabilir kuzum🙈
yavrununannesi 36+3üm 3500 kg 51 cm
Bol bol yürü 40. Haftaya kadar doğmazsa normal doğum zor olur dedi😔
Korkuyorm sezaryen olmaktan inşallah daha fazla kilo almaz, şekerli hamurlu şeyler de yemiyorm aslında
Bol bol yürü 40. Haftaya kadar doğmazsa normal doğum zor olur dedi😔
Korkuyorm sezaryen olmaktan inşallah daha fazla kilo almaz, şekerli hamurlu şeyler de yemiyorm aslında
yavrununannesi hiç de fazla değil gayet iyi kilosu emin ol ultrasonda görünenden 400 500 gram az doğuyor zaten
Nostalgiaplatz yaaa niye öyle olmuş ki 🤔
Bbbby benim doktorum normal doğumu destekliyor aslında.Ama kilosu fazla olursa zorlanırsın diyor.Haftasında gitmesi iyi diyor.Genel olarak kızlarınki de az çok aynıymış,içim rahatladı 🙏
Selale_bati başından beri bir iki hafta önden gidiyor diyor bize.Ama doğumda 4 kilo olursa zor olur diyor.Decaviti bıraktık bide az meyve ye dedi 🙄
Nurcankarakaya bizimde boy 50 cm ☺️☺️
Bskrt gebelik şekerin var mı canım
Meow aa evet bunu doğum yapan arkadaşlarımda söyledi