zlemceylan Nergisim09 yüksek ihtimalle aynı zamanlarda değil görmüşüz kişiden kişiye de değişen bir durum ama benim de 40-45 günde bir olduğum için daha var diye düşünüyorum 😇
zlemceylan Nergisim09 yumurta çatlamış olması gerek değerlendirebildiyseniz ne mutlu ♥️ aleyküm selam 🥰
Elif-ada- Nergisim09 Sanki 26 Haziran daha koyu bugünkü biraz daha açık degerlendirdiyseniz sorun yok Rabbim hayırlısını nasip etsin
Nergisim09 Elif-ada- dünü değerlendirdik.kuzum nasipse bugün de akşama artuk 12 yi gececk gibi çünkü evden uzak yerdeyiz
erikarpuz Nergisim09 ben de erken çıktım evden dışardaydım sabah 10da yaptım dünkü gibi çıktı hiç ümidim kalmadı artık bu aydan 😔
zlemceylan erikarpuz sabah akşam fark ediyor aslında sabah erken saatlerde değil de akşam saatlerine yakın yapmaya çalışacağım bende
erikarpuz zlemceylan şimdi yatmadan bi daha mı yapsam acaba bilemiyorum ki hiç yapasım gelmiyor artık 😢
zlemceylan erikarpuz ben yaptığım testten alttakini sabah yaptım idrarımın rengi açıktı ama en alttakini akşam yaptım biraz daha koyuydu idrarımın rengi
erikarpuz Nergisim09 galiba yumurtam tam büyümeden çatladı çünkü 20. güne geldim hala tam pozitif göremedim 10 gün sonra regl olcam zaten 🥺