Gkce18 şimdi şöyle eşimle biz 2 çocuğu yapmaya karar verdikten sonra yani 3-4 ay denedik o şekilde hamile kaldım ilk çocuğum yani evlendiğim gece hamile kalmışım hani o kadar ki çabuk oldu tuttu ve adetim bitmişti benim evlendiğimiz gece adetimin bittiği son gündü biz bu da kolay olur sandık ki ilişkiye giriyoruz giriyoruz olmuyor testi alıyorum testler silik çıkıyor bir mutlu oluyorum sonra kan veriyorum olmuyor en son araştırdım ne yapabilirim ne yapabilirim adetim bitti biter bitmez hemen ertesi gün başlayıp çünkü bazen adetten bir gün sonrası ya da adetin hemen işte son günü diyeyim yumurtlama olabiliyor adetin son günü ya da bittiği günün bir ertesi günü bir başlıyorsun ta işte Bir dahaki aydesine 5 gün kala bitirdim ilişkiye ve bir gün arayla yani bir gün ilişkiye girdik Bir gün girmedik bu şekilde o oyunu bitirdik ve dedim ki artık hani kesin pozitif başka daha ne yapabiliriz ki sigara yok alkol yok o sürede sağlıklı beslendik ikimizin de bir sağlık sorunu yok gittik adetimin üzerinden bir gün geçmişti kan verdik negatif bir üzüldüm olmadığına değil hani daha ne olabilir daha ne yapabiliriz olması için diye üzüldüm bütün evi baştan aşağı temizledim çok ağır iş yaptım ondan sonra baktım Allah Allah üç dört gün geçti adet olmuyorum hani olmam gerekiyor hani ağır işte yaptım Bir de gittim kan verdim pozitif nasıl üzüldüm ben o kadar dedim ağır iş yaptım iyi ki bir şey olmadı nasıl acele etmişim ben yani heyecanlı bir bekleyiş insan sabırsızlanıyor ama geç döllenme diye bir şey var ki benimki geç döllenme bile değil normal döllenme süreci o yüzden adetinin üzerinden Garanti 10 gün geçsin ondan sonra kan ver