Nursena2 20_Deniz_07 mrvess Ays_dmr Nil_yusflu merva35 mmervecakiroglu Ferman21 Hatice_11 100118e mhndshnm Gkce18 Hatice_11
20_Deniz_07 merva35 bende beyaz akıntı vardı. Ağrılarım çok fazladı adet sancısı gibi ama bir tık daha fazlaydı ıslaklık hissi iğne gibi batma hissi. Dün gece hepsi kesildi bende diyorum çok ümitlendim kesin hamile değilim yarın adet günüm
mrvess 20_Deniz_07 benim sadece ara ara sağ kasığım kasılıyordu başka hiç belirtim yok. Belirtiler beta hcg arttıktan sonra başlıyormuş zaten . Bi test yapsaydın hocam yaptın mı
20_Deniz_07 mrvess evet 2 gün önce normal test yaptım negatif çıktı sonrada yanında zor görülecek gölge çıktı tekrar teste baktığımda gölgesi bir tık daha koyu olmuştu ama dikkatle baktığında görülüyordu
Nursena2 Benim karın ağrım oluyor ara ara ama adet ağrısı gibi değil içten ağrıyor karnım, sizce belirti mıdır bu?
Gkce18 Nursena2 bu tarz belirti yaşayan duymuştum tabiki olabilir ama adet zamanıda olan bişi bu adetine kaç gün var ve ilişkiden kac gün gecti
Ferman21 Nursena2 ben dun aksam kan verdim 0.1 cikti amaa ebe cok erken verdigimi adet gunu kan vermemi soyledi 6 gun var bakalim nasipte varsa gelir yoksaaa nasip kismet
Gkce18 Nursena2 aynı benimde 5 günüm var adetime umarım ikimizde hamile kalırız 💖 bel ağrısı yaşıyor musun birde beyaz akıntı yoğun
Nursena2 Gkce18 hayır akıntım yok hiç🥺 bel ağrısı da sadece yoruldugumda oluyor başka belirtim de yok bekliyorum o yüzden aslında baya sabirsizim🥲 sizin var mı belirti
Nursena2 Onurbanuu Onurbanuu Frozen Limonlukek21 Busra1211 Gkce18 20_Deniz_07 Ferman21 noble1 benim dün akşam başlayıp gece boyu karın ağrım sürdü ama regl ağrısı değil içten ağrıyor çok şüpheye düştüm test yapsam mı diye 1inde kan vericem ama öncesinde yapsam mı erken test bilmiyorum ne dersiniz? mrvess merva35
Gkce18 Nursena2 canım ara ara bel ağrısı yaşıyorum yorgunluğum arttı beyaz akıntımda bayağı cok, birde gündüzleri uykum geliyor bıkacgündür bilemedim
20_Deniz_07 Gkce18 benimde bel ve kaşık ağrılarım çok günzdüzleri uykum geliyor geceleri uyanıyorum tuvalet yolu ve açlıktan. Beyaz akıntı bendede var baya fazla ıslaklık hissediyordum
Nursena2 Gkce18 karın ağrım var biraz ama regl ağrısı gibi değil bide bel ağrım oluyor yatınca, ama sanki normal belirti bunlar gebelik belirtisi gibi değil geliyor 😔
noble1 Benim de 1i bat, test yapmadım daha sabah çişimi yaptıktan sonra aklıma geldi ahdjjdsf bu akşam yapcam bakalım. Pek umutlu bi ay değil pek değerlendirmedik ama bakalım 🧐
Limonlukek21 noble1 demek ki hiç beklemediğin anda gelirmiş test sonucunu gördün inşallah doğrudur sağlıklıdır 🥰 sende bir hamişsin bize dua et 😊