DENIZ_55 Nursena2 aynen üzülmemek umutlanmamak için günün geçmeden yapmam sonra yapınca negatif çıkınca üzülüyorum 4 aydır olmuyor 7 ay önce sezeryan dogum yaptim tekrar düşünüyoruz ama 4 aydır daha olmadı nasip bekliyorum bakalım ne zaman nasip eder
ezgickm papatya_hy canım ben 2 gündür adet olacakmış gibi ağrı yaşıyorum 5 10 dakika geliyor gidiyor , belim ağrıyor kuyruk sokumu dediğimiz kısım bir de ilk gebeliğimde de hissetmiştim karnımda değişik batma gibi birşey oluyor arada
papatya_hy ezgickm Benim de adetime 1 hafta var bendede batma oluyor dolgunluk hissi var bel kasık agrısı var bir de bulantı var bir yandan da daha 1 hafta var adetime bu belirttiler için erken mi diye düşünüyorum
ezgickm papatya_hy aslında belirtiler için erken değil ben ilk gebeliğin de de bu şekilde öğrendim adetime on gün kala hayali / sekiz gün kala da net çift çizgi görmüştüm ve o gün kan değerim 18 çıkmıştı aslında oluştuysa erken değil yani olabilir canımm
papatya_hy ezgickm Doğrudur belirtiler var ama belirtilerin içinde sivilce de var o yuzden gebelik var diyemiyorum daha çok adet gibi sanki 😕
Nil_yusflu Nursena2 Benimde bat 2 Temmuz dün dayanamadım kan testi verdim 2.30 çıktı yani negatif acaba yükselir mi 2 düşüğüm var
Ebru-ramo Bnde kan verdim efenksiyon için şuan acil de sağ tarafım da batma olduğu için doktor beta da aldı
20_Deniz_07 Ebru-ramo maalesef yok 5 yüksek çıkması lazım inşallah hamile kalırsın adetin gecikti mi? Belki değerin yükselir?
Ebru-ramo 20_Deniz_07 8 gün var adetim gelmesine program öyle gösteriyor tam bilemiyorum düzensiz olduğu için