Nursena2 muhendiscano yerleşme kanaması olabilir ama yumurtlama belirtisi de olabilir bence adet gununuz 1-2 gün geçince yapın kan testi
muhendiscano Nursena2 evde yaptığım test negatif çıkınca umudum yok denecek kadar azaldı. İnşallah kan testi istediğim gibi olur
Nursena2 Ebru-ramo zorluklar geride kalmış 🙏🏻 bundan sonrasi için dua et inşallah gonlunde ki bulur seni🥰
Nursena2 Ebru-ramo kaç gününüz var belki daha olur yada belirti olmadan da olabiliyormuş bende de yok mesela hiç belirti
Ebru-ramo Nursena2 göğsüm ağrıyor pazar günü de ilişkiye gireceğimiz sırada kasığıma çok fena ağrı saplandı
Nursena2 Ebru-ramo eğer gecikirseniz o zaman yaparsınız test yine de çok umitlenip yada tamamen umudunuzu bitirip beklemeyin
Ebru-ramo muhendiscano idrar testlerinin bu pembe olanları genelde düzgün sonuç veriyor benim Bi ara iki tane kasette pozitif çıktı hastahaneye gittim kan negatif çıktı
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ferman21 ay daha 7 gun varsa dogru sonuc cikmayabilir baya erkenmis ama testte silik milik cikmis gene. Kan testinde negatif cikarsa da uzulme yani 3-4 gun sonra bidaha tekrarla.
Ebru-ramo Nursena2 hayırlısı olsun akşam acile gidicem mecbur efenksiyon için antibiyotik falan verirse ne yapacağımı bilmiyorum
Btlkr Merhaba adet günüm daha gelmedi ama dün kan testi yaptırdım 18 çıktı erken gebelik testinde de silik ikinci çizgi çıktı hamile miyim acaba