Nursena2 Onurbanuu Onurbanuu Frozen Limonlukek21 Busra1211 Gkce18 20_Deniz_07 Ferman21 noble1 benim dün akşam başlayıp gece boyu karın ağrım sürdü ama regl ağrısı değil içten ağrıyor çok şüpheye düştüm test yapsam mı diye 1inde kan vericem ama öncesinde yapsam mı erken test bilmiyorum ne dersiniz? mrvess merva35
Frozen Benim bat 6 temmuz dun kan verdim 2 cikti yani negatif kizlar . Gogus hassiyeti fln ne zaman basliyor
Busra1211 Bat 3 Temmuz. Dehşet bir bel ağrısı var ve ruh halim de bozuk gibi… Sinir , hüzün, mutluluk, kahkaha bir arada. Adet öncesi hiç bel ağrım olmazdı bu ay biraz şüpheliyim. Benim gibi olan var mı ?
Onurbanuu Busra1211 bende sızın gııbıyım ya kuyruk sokumunda bı agrı varkı anlatamam huzun sevınc bırarada 😂
Limonlukek21 noble1 demek ki hiç beklemediğin anda gelirmiş test sonucunu gördün inşallah doğrudur sağlıklıdır 🥰 sende bir hamişsin bize dua et 😊
noble1 Limonlukek21 çok teşekkür ederim umarımm pozitiftir🙏🏻🙏🏻 gerçekten bu ay enn enn takılmadığımız ay oldu, bayram falan da olunca zten koşturmaca. Yarın kan sonucuma göre bakalım yıkılmak istemiyorum🫠
Onurbanuu Oksuruksurubu bende sızın gıbı 3 unde verıcem bendede belırtı suan belım kuyruk sokumum agrıyor catlayan yumurtam birde sabırsızımmmm
Ayselcnt Onurbanuu umutlandırmak istemem ama benimde ilk belirtilerim bel ağrısıydı..inşaAllah sağlıklı gebeliğiniz olur..
noble1 mrvess 6sında başladı reglm döngü uzunluğuma göre bat da 1 temmuz işte bugün silik çizgi cıktı kan vercem bakalım inşallah hepimşz posiitf sonuç alırız🙏🏻
merva35 noble1 benimde aynı ama ne zaman yumurtladım bilmiyorum bizde değerlendiremedik bayram girdi araya
mrvess noble1 yaa çizgiyi gördüyseniz çok iyi çok sevindim inşallah güzel haberler alırız hepimiz 🙏🏻🙏🏻❤️
mrvess Nursena2 ben 2 gün önce yaptım negatif çıktı idrarda. Nursena2 bence yapın belirti başladıysa hcg salgılanmıştır zaten çoktan