Mervekyoglu_H Yorumlara bayıldım bu arada kızlar yaşadıklarımı yazmışsınız yanlız değilim çok iyi hissettirdi bu bana 😂
Fy38 Rabiul 36.haftadayım ikinci doğumum olacak ama çok ağırlaştım 26 aylık oğlum var peşinde koşmaktan kan ter içindeyim zaten sıcak🥵allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ☺️
Deniz_mina Fy38 bende perşembe günü 36 haftalık olucam nasipse 3.doğumum ama 1 yaşında kızım var sürekli hareket halinde yoruluyorum sezeryan olcak doğumdan sonra nasıl olur bilemiyorum
Serayjdjdkdk Rabiul 36+2 keyfımız çok şükür yerinde kucagıma almak için heyecanlıyım sadece arada kasık agrım oluyo oda cok normal çok şişmedim ben hala rahat hareket edıyorum herkeze kolay bı hamilelik bızlere de bi avazda doğum diliyorum kızlar😀
Rabiul Serayjdjdkdk bende 36+2 deyim çok şişmedim karnım top sadece 😆 ama ağrılarım var tabiki yok değil sancım oluyor sürekli düzenli değil 🤲🏻
Ebruasya34 35 haftalık olduk bizde bugün kontrolümüz var 1 önce ters demişti suyu da fazlaydı bakalım şimdi ne diyecek korkuyorum sezeryan istemiyorum miğde yanmasi, bel ağırisi bitiyo resmen uyuyamama da cabası ama yinede çok şükür az kaldı
Ebruasya34 Rabiul 😊😊sende mi normal doğum düsunüyosun dönerler inşallah çok hareketli bizim oglanda bakalım😊😊😊
MuhammedYusuf56 Rabiul 38 haftalık olduk hayırlısıyla ama hala tık yok sağlıcakla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🫄🐣
Zeynt Pinaargunes 🙄🥹🥹😭 37+1 benim de cuma günü muayene var sanırım benim dr 38-39 . Haftalarda çatı muayenesi yaparım demişti artık sağlık mahremiyetten de önemli hal aldı sağ sağlim kavuşalım bebişlerimize
Haticemika Rabiul Rabiul bende 36 haftadayım ilk hamileliğim çok korkuyorum sağ salim doğurayım bir an önce . Benim el bileklerim çox ağrıyor doktoruma daha söylemedim ama internetde baktım vucuta fazla su yoplanınca oluyomuş. Bıktım her gün bu bilek ağrısından 😐🥺
eylulmucizem_ Haticemika el bilekte nasıl ağrı? Ben de sabah uyanınca acısına dayanamıyorum kıpırdatamıyorum. 2 dakika filan bekleyince geçiyor
Zeynt Haticemika ayaklarım ve ellerim hareket ettikçe cildimdeki gerginlikten acı duyuyorum bi damar varmış ona baskı yaptığı için bebiş dolaşım sistemi zayıflıyormuş son aylarda ödem tutması normal miş ben çok tuz tüketmiyorum su içiyorum dinleniyorum ama yine de ödemliyim artık sıcaklarla da zorlanıyorum doğurmak istiyorummmm korkuyorum da 👀🙄🫠 annelik sorumluluğundan eski bedenime dönemeemekten doğumdan herşeyden korkuyorum aşırı huysuzum 😭🥲🥲🥲
Meliha__ Rabiul 3 temmuzda geliyor nasip olursa benim minik o tarihe gün verdi doktor bakalım heyacan bı yandan korku bı yandan 😂 gerçekten zaman çabuk geçti hiç anlamadım 🙈
Toprak-Elif Rabiul bugün 36+4 deyim. Persembe gunu kontrol var 36+6 da. Gün vericem anestezi ile görüştüreceğim dedi. Ben başka bir ilde doğum yapacağım, umarım 2. Haftasına kalmaz. Sağlıkla gelir… Geceleri uyuyamıyorum artık bütün gün sersem gibi kalıyorum🙄 Veeeee aşırı derece de merak ediyorummmmm.