Suleertugral Bizde 37+3 olduk kilomuz da önde gidiyor normal istiyorum ama haftaya pazartesi belli olacak çatı muayenesi ile 🥹
Rumeysamete 37+6 herkese selam korkular başladı bende dee egzersiz ev temizlikleri yürüyüş merdiven in çık hurma ye başladık bunlara 😃 bakalım ne zaman gelmek isticek kizcem hepimize hayırlı güzel doğumlar olsun inşallah aminn
Rabiul Rumeysamete banada haftaya yavaştan seni yormaya başlayacağım dedi 🙈 temizlik merdiven in çık bunları yaptıracakmış 😆 nst de sancım çok çıkıyor zaten
gulesergurgen Rabiul Neden geç olsun ki? Hatta artık birçok doktor çatı muyanesini doğru bile bulmuyor doğum başlamadan yapılan çatı muayenesinin bir anlamı olmadığını söylüyor. Doğum başladığında karar verilir diyorlar birçok ülkede bizdeki gibi çayı muayenesi denen bişey yok hatta. Doktorum yapalım derse yaptırmayacağım açıkçası .
Rumeysamete Rabiul ay sizinki yine iyi bende tık yok ne kanala girmiş ne sancı var ne açılma 😃 bunları çok sık yapacağım inşallah ise yarar
Ebrulib melekmi22 hepsini bende yaşıyorum şuan 😂😂😂 sürekli uzanıyorum bebek hem çok hareketli hemde sürekli ağrılarım oluyor kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum ama hemen ağrı vuruyor tekrar uzanıyorum
melekmi22 Ebrulib ayy hemde nasıl bir ağrı bazen bir sancı giriyo acaba doğurucak miyim diyorum.bakiyorum ağrı dışında belirti yok diyorum tamam dogurmicam 😅 iş güç hak getire zaten evi süpürürsem şükrediyorum artık yemeği dahi zorla yapıyorum hareket olsun diye kalkıp yapıyorum her yerim ağrıya ağrıya
Mervekyoglu_H Yorumlara bayıldım bu arada kızlar yaşadıklarımı yazmışsınız yanlız değilim çok iyi hissettirdi bu bana 😂
Fy38 Rabiul 36.haftadayım ikinci doğumum olacak ama çok ağırlaştım 26 aylık oğlum var peşinde koşmaktan kan ter içindeyim zaten sıcak🥵allahım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize ☺️
Deniz_mina Fy38 bende perşembe günü 36 haftalık olucam nasipse 3.doğumum ama 1 yaşında kızım var sürekli hareket halinde yoruluyorum sezeryan olcak doğumdan sonra nasıl olur bilemiyorum
Serayjdjdkdk Rabiul 36+2 keyfımız çok şükür yerinde kucagıma almak için heyecanlıyım sadece arada kasık agrım oluyo oda cok normal çok şişmedim ben hala rahat hareket edıyorum herkeze kolay bı hamilelik bızlere de bi avazda doğum diliyorum kızlar😀
Rabiul Serayjdjdkdk bende 36+2 deyim çok şişmedim karnım top sadece 😆 ama ağrılarım var tabiki yok değil sancım oluyor sürekli düzenli değil 🤲🏻
Ebruasya34 35 haftalık olduk bizde bugün kontrolümüz var 1 önce ters demişti suyu da fazlaydı bakalım şimdi ne diyecek korkuyorum sezeryan istemiyorum miğde yanmasi, bel ağırisi bitiyo resmen uyuyamama da cabası ama yinede çok şükür az kaldı
Ebruasya34 Rabiul 😊😊sende mi normal doğum düsunüyosun dönerler inşallah çok hareketli bizim oglanda bakalım😊😊😊
MuhammedYusuf56 Rabiul 38 haftalık olduk hayırlısıyla ama hala tık yok sağlıcakla alalım kucağımıza evlatlarımızı 🫄🐣