Pinaargunes Rabiul ben istemiyorum acikcasi yaa aslinda arkadaş yaptirirken ben yanjndaydim ya kadin perdeyi cekti 2 saniye surmuyo ama pelvige kadar parmak gidiyomuş kasarsan sorun yani😂 ben de kesin kasarım zaten sezeryan istiyorum aslinda gerek yok ya.😌
Rabiul Pinaargunes ay pelvik neresi tam olarak , ağlayacam şimdi deme öyle 🥹 korku heyecan hepsi sardı
Zeynt Pinaargunes 🙄🥹🥹😭 37+1 benim de cuma günü muayene var sanırım benim dr 38-39 . Haftalarda çatı muayenesi yaparım demişti artık sağlık mahremiyetten de önemli hal aldı sağ sağlim kavuşalım bebişlerimize
Szsz Pinaargunes kasma bence kendin normal doğum kadar iyi birşey yok elindeyse normal yap tüm pisliklerin gidiyor ama sezeryanda içinde kaliyor bir bebek kadar da eşin çıkıyor normal doğumda ben de 36.1 yaptırdım kasma kendin hiç birşey olmuyor baktı etdi haftaya doktor randovu al gel Gine neseteye bağlan dedi rabbim yol verdim veriyor korkma oğlum da çok korktum 7 doktor girdi bir sadece doğum yaptırdı ve o parmak hep oluyor dogurunca bile bakıyorlar dikişler olmuşmu etmişmi iyimi diye sokan sokan yani rabimm iyi doktolar karişlaştirsin ben devlet yaptım oğlum şuan 3 yaşinda kızım da inşallah sağ salim alırım rahim dar diye kesildim bil hem de canlı doktor kafasin gördüm sen dayanıklı bir annesin dedi hadi sonkere dayan dedi canlı narkozsuz felan yaptılar onlar için herşey değer rabbim hepimiz bir ağızla dogurmayi nasip etsin inşallah sezeryan 7 kat yerin kesiyorlar ve oksurunce hep bir acı ağır ömür boyu ama normal doğum temiz bir kaç gün sonra iyisin benim annem 55 yaşında ve hala oksurunce ya daha adet gün gelince kaşiniyor agiryor sezeryan yeri bence dua et normal ol
Kocc10 36 dan selamlar sıcaktan uyuyamıyorum gebelik koleztazı var kaşınıyorum :( sinirden ağlayacağım artık o kadar bunaldım :(
Vodah Kocc10 ilaç kulllanımı yapıldı mı size . Benim kan tahlillerim temiz çıktı ancak ilaç başlandı benim de bir haftadır aşırı kaşıntım vardı 35. Haftadayım
gokkusagiii Evett çok şükür☺️35+2 yim sanki yıllardır hamileyim gibi hissediyorum😅 Dün cok agrim oldu adet ağrısı gibi kalcaya kadar vuran agri.sukur ki geçti,iliski olmuştu ondan sonra oldu.cok gözüm korktu artik
Pinaargunes Rabiul baya ileri sokuyo asko ama cok kisa 2 saniyelik bişey kadin ne ara girdi cikti anlamadm bide benim arkadaş dirayetli😂 hic gık mık demedi ne basitmiş dedim de ben yapamam ins sen yaparsin askm korkma 😘
gokkusagiii Rabiul bi risk yoktu başından beri ama zaten cok seyrek olurdu.artik bende yasakladim kendime😑