melekmi22 Rabiul hiç iyi değil ya sancim tutar ya kasılmam olur ya bir yerim ağrır hiçbişey olmasa bebiş sağ olsun tekmeleri acayip ağrılı olur ya da canımı acıtır hareketleri gece durmaz uyuyamam gündüz durmaz halim kalmaz 😅😅😅 iyice agirlastim her günüm ayrı bir olay bie çok şeyi zorla yapıyorum bir çok şeyi de yapamıyorum arada bir bisey yapamıyorum yaptığımda içime sinmiyo diye kendi kendime ağlıyorum işte sonra napim hamileyim bebişime değer diyorum siyirmak uzere gibiyim 😅😅😅
Syda01 Rabiul korkular başladı iyice koca gobusumle ter icinde ne sağa dönebiliyorum ne sola sıcaktan uyunmuyor da yarin 36 haftalık oluyoruz kontrol var bakalim tam gün verecek mi
Mavishaniiim Rabiul bugün kontrolüm var 36+2 yiz çatı muayenesi yapar mı bilmiyorum korkuyorum işin açığı biraz bir an önce kavuşmak istiyorum 🥺🥺💙 Rabiul
Rabiul melekmi22 hahah iç sesim sanada merhaba 😆😆 maalesef günler daraldıkça biraz daha asabi her şeye karışır olduk
Beyzanur34 melekmi22 ayy nasıl güldüm “hiç birşey yapamıyorum yapsamda içime sinmiyor sonra sinirden ağlıyorum” okuyunca koptum ya yalnız olmamak teselli etti biraz 🤣🤣
Ebrulib melekmi22 hepsini bende yaşıyorum şuan 😂😂😂 sürekli uzanıyorum bebek hem çok hareketli hemde sürekli ağrılarım oluyor kalkıp bir şeyler yapmak istiyorum ama hemen ağrı vuruyor tekrar uzanıyorum
Rabiul Syda01 ah sorma sığamadığımız gibi bir de eşim yatarken bana yapışıyor git diyorum gitmiyor kan ter içinde kalıyorum 😆 doktorum 37 de çatı muayenesi yapalım diyor korkuyorum 🫣
melekmi22 Rabiul merhabaaa 😅🥰 gerçekten öyle yani bebegimden şikayetçi gibi duruyorum ama gerçekten değilim herşeyine raziyim yeterki sağlıklı olsun keyfi yerinde olsun ama zaman azaldı onun yeri daraldı keyif yapamadıkça bana olan oluyor sıcaklar falan derken asabilestim iyice herşeye sinirleniyorum 😅😅😅
Clskan2524 Mavishaniiim korkmana gerek yok canım çok basit miş bende çok korkuyordum lekelenmem olunca 31. Haftada çatı muayenesi oldum hiç hissetmedim bile
-Pinar96- Rabiul doktoruö 35+0 da yapıvaktı biraz daha beklettim 36+6 da yaptı çok şükür acı vs. hissetmemiştim
Pinaargunes Rabiul yandik rabiiis benim de 37 +0 da kontrol var belki bana da yapar ne kdar sezeryan istesem de deneyelim bi bakalim diyebilir😂😌
Rabiul melekmi22 öyle maalesef her yeri ayrı oynuyor zaten ama ben oynayamıyorum ben ondan daha çok sıkıştım 😆
Dlar 37+3 ün 3 temmuza randevum var suni sancıyla doğumum gerçekleşecek ama dua ediyorum öğüne kadar kendi sancım oluşunda başlasın diye son 1 haftam kaldı dua edin kızlar ya birbirimize edelim dua
Pinaargunes Dlar benim arkadaşın 39 haftalikken sancisi yoktu suni verelim dediler istemedi 2 gun sonra kendi sancisiyla doğurdu olabiliyo bi bakmissiniz kendi sanciniz gelmiş inşallah gelir hayirlisiyla kucaklarsiniz 😌🙏🌸
Sessizlik-21 Dlar niye kendi sancini bklemiyosun normal dogumsa merk ettim Rabbim kurtarsin bnde 37haftaligim
YaseminU Dlar kaçıncı hamileliğiniz benimde 37+3 Cuma günü randevum var hala bişey söylenmedi doğumu bekliyorum
Pinaargunes Rabiul ben istemiyorum acikcasi yaa aslinda arkadaş yaptirirken ben yanjndaydim ya kadin perdeyi cekti 2 saniye surmuyo ama pelvige kadar parmak gidiyomuş kasarsan sorun yani😂 ben de kesin kasarım zaten sezeryan istiyorum aslinda gerek yok ya.😌
Rabiul Pinaargunes ay pelvik neresi tam olarak , ağlayacam şimdi deme öyle 🥹 korku heyecan hepsi sardı
Zeynt Pinaargunes 🙄🥹🥹😭 37+1 benim de cuma günü muayene var sanırım benim dr 38-39 . Haftalarda çatı muayenesi yaparım demişti artık sağlık mahremiyetten de önemli hal aldı sağ sağlim kavuşalım bebişlerimize
Szsz Pinaargunes kasma bence kendin normal doğum kadar iyi birşey yok elindeyse normal yap tüm pisliklerin gidiyor ama sezeryanda içinde kaliyor bir bebek kadar da eşin çıkıyor normal doğumda ben de 36.1 yaptırdım kasma kendin hiç birşey olmuyor baktı etdi haftaya doktor randovu al gel Gine neseteye bağlan dedi rabbim yol verdim veriyor korkma oğlum da çok korktum 7 doktor girdi bir sadece doğum yaptırdı ve o parmak hep oluyor dogurunca bile bakıyorlar dikişler olmuşmu etmişmi iyimi diye sokan sokan yani rabimm iyi doktolar karişlaştirsin ben devlet yaptım oğlum şuan 3 yaşinda kızım da inşallah sağ salim alırım rahim dar diye kesildim bil hem de canlı doktor kafasin gördüm sen dayanıklı bir annesin dedi hadi sonkere dayan dedi canlı narkozsuz felan yaptılar onlar için herşey değer rabbim hepimiz bir ağızla dogurmayi nasip etsin inşallah sezeryan 7 kat yerin kesiyorlar ve oksurunce hep bir acı ağır ömür boyu ama normal doğum temiz bir kaç gün sonra iyisin benim annem 55 yaşında ve hala oksurunce ya daha adet gün gelince kaşiniyor agiryor sezeryan yeri bence dua et normal ol
Kocc10 36 dan selamlar sıcaktan uyuyamıyorum gebelik koleztazı var kaşınıyorum :( sinirden ağlayacağım artık o kadar bunaldım :(
Vodah Kocc10 ilaç kulllanımı yapıldı mı size . Benim kan tahlillerim temiz çıktı ancak ilaç başlandı benim de bir haftadır aşırı kaşıntım vardı 35. Haftadayım
gokkusagiii Evett çok şükür☺️35+2 yim sanki yıllardır hamileyim gibi hissediyorum😅 Dün cok agrim oldu adet ağrısı gibi kalcaya kadar vuran agri.sukur ki geçti,iliski olmuştu ondan sonra oldu.cok gözüm korktu artik
Pinaargunes Rabiul baya ileri sokuyo asko ama cok kisa 2 saniyelik bişey kadin ne ara girdi cikti anlamadm bide benim arkadaş dirayetli😂 hic gık mık demedi ne basitmiş dedim de ben yapamam ins sen yaparsin askm korkma 😘