Tosbikim12 benimde kızım 13 yaşında 11senedir uğraşiyoruz gitmediğim doktor yaşlı teyze hoca kalmadı en son Bursa da Emir sultan Hz. gittik ama 1hafta boyunca sürekli gittik yalvardım yakardım her gördüğüm kişiye çocuklara dua ettirdim o arada ilk defa özelde bir doktora gittim ilaç falan verdi olmadı tüplerin tıkalıdır dedi film çektir dedi çok pahalı geldi bende zar zor devletten randevu aldım doktora yalvardım Allah razı olsun tabi çekeriz senelerdir bebek bekliyorsun dedi Rahim filmi için gün vereceklerdi adet olmam gerekiyordu hep düzensizdim Allahım adet olayım diye namazlarımda hep dua ettim adet olayım diye Tarlusal ilaç kullandım o arada eşimle çok birlikte olduk adet olucam diye olmadım kan testi yaptırdım negatif çıktı internetten araştırdım Tarlusal kullanıp hamile kalan çok kadın vatmış aile hekimime söyledim 10gün bekleyip tekrar kan testi yapalım dedi kızım da beklemeyelim test yap evde dedi yaptım Allah ım mübarek cuma günü öğrendim ki hamile kalmışım. Diyeceğim o ki eşinizle tövbe istiğfar çekin bol bol ve bebek beklemeyin kafanızdan silin o düşünceyi hayatınızı yaşayın 3ay içinde hamile kalırsınız inşaAllah