ferhpnar Tosbikim12 birde akışına bırakın bence ben ovulasyon kullandım 3 ay hiç bir işe yaramadı daha çok strese soktu beni
Dlk1616 Tosbikim12 teşekkür ederim 💐 kahverengi kabuklu soğanı 4 e bölüp hazır suyla kaynatıp süzüp ictim detaylı anlatımı internette var ama bakabilirsiniz
Fatma_Fatma Dlk1616 bu soğan kürünü adet bittikten sonra yapın ama ve 15gün devam edin sonra 1ay mı 2ay mı neydi tam hatırlayamadım ara veriliyor
Minnaksever Tosbikim12 benim de aynı şekilde oldu ama takmadik sonra hiç beklemedigim ayda hamile kaldım sanırım deneye basladigimizin 4.ayi.ama kızım ilkte olmuştu.hayat düzenimiz değişiyo yaşımız değişiyo normal diye düşünüyorum
2cocukluana_ Tosbikim12 test yaniltmaz canım yumurtlama günü değişebiliyor hatta bazı aylarda yumurtlama olmuyor bile
Tosbikim12 2cocukluana_ her gün mü test yapacağım peki ? Pozitif çıkan günlerde mi birliktelik yaşayacağım
2cocukluana_ Tosbikim12 evet hergun ben Trendyoldan almıştım innovita diye aşırı hassas bir ürün 340 liraydı sanırım seni yönlendiren danışan da var kullanma kılavuzu ile birlikte gelir zaten masallah ben ilk denememde olmuştu
Huda-27 Tosbikim12 ben ilk bebeğimde 2 yıl hiç korunmadım olmamıştı bunda da doğum kontrol hapını bırakmıştım soğan suyu içiyordum birde folik asit ve d vitamini başlamıştım ilacı bıraktım ilk adetten sonra hamile kalmıştım