BusraEda allah bağışlasın canım bende bugun doğum yaptm. Allah herkesi kurtarsın
    msrrf

Alyamerve Allah razı olsun bitanelerim. Allah isteyen herkese nasıl etsin bu duyguyu. Evlatla sınamasın.
    Kızm değil ben doğdum bugün resmen ❤🙏🏻
      BusraEda evet kız😄allah bağışlasın. Adını derin koyduk. Sizin ki ne
        BusraEda canım hadi hayırlısı rabbim sağlıkla hayırlı ömürler nasip etsin bende bu gün doktor daydım herşey normal dedi tam işim bitti odadan çıkarken bayıldım üç saat müşade altında kaldım bebek hareketi çok azalmıştı evde dikkat et eğer hareket etmezse gel dedi bana. İnşallah benim ki bir iki hafta sonra gelir daha yeni ev temizliğe girmiştim ben
          ozge92 eda ilgin koyduk bizde. Adlarıyla yaşasınlar.
          İstemeyevktim ama 2. Ağrı kesici yapmalarına izin verdim 1 saat çnce falan. Bakalım. Kaç gün yatacaksın sen ?
            Aysunh ben Allah'tan temizledim evim falan. Bir halılarım yıkamaya gidecekti kaldı.
            🙈
            BusraEda ben bugun çıkıcam allahtan bişi olmazsa. Bir gece kalmş olucaz. Tahlil sonuçlarına göre değişebilir tabi bekliorz ☺
              ozge92 aynen bizde bir gece kısmetse.
              Yalnız habire gazımı soruyorlar. Gaz sancım yok hiçte çıkarmadım. Çıkmadan gazın taburcu edemeyiz diyorlar.
              Kompostp falan içiyorum ama tık yok. Kendimi bildim bileli de gaz çıkaramam ki benn
              BusraEda aminnn son 64 gnum ındallh kızımmm sağlıklaa gelirr❤️