myangelson tekirdağ şarköylüyüm bizde erzurumda tayinciyiz şu an da başlarda küçük bi yer olduğu için zorlanırsın ama memleketim harikadır😍 hele yazları anlata anlata bitiremem havası yumuşaktır kışları da çok sert geçmez denizi sahili her şeyi harikadır eşim erzurumdan önce tekirdağda görev yapıyordu öyle tanışmıştık tayini erzuruma çıkınca evlendik geldik ama keşke tekrar memleketime dönebilsek diye dua ediyorum hep yazarken bile çok özledim gelmek için gün sayıyorum hep😍 evet hastane konusu biraz sıkıntı gelen doktor da fazla durmuyor maalesef bu yüzden hep tekirdağ merkeze gitmeniz gerekecek ama emin olun alıştıktan sonra gitmek istemeyeceksiniz başlarda gelip biz nereye düştük diyip sonralarda gitmemek için görev sürelerini uzattıkca uzatan çok tanıdığım oldu😍 ev tuttunuz mu bilmiyorum ama yeni evler adliye ve jandarma tarafında hep aklınızda bulunsun💘 birde yediemin otoparkı var oraya hep yeni siteler yapıldı oralara da bakabilirsiniz genelde tayinciler tercih ediyor zaten o tarafları, tekirdağ tarafından gelirken girişteki bimin olduğu sokaklarda da yeni binalar var zaten kışları çok sert geçmediği için çok rahat ısınırsınız dert etmeyin😊