gokceekus17 sarikiz1 doktor yarın sabah yatış verdi. Suni sancıyla doğumu deneyeceğiz dedi olmazsa sezeryan mecbur. Bebek tam kanala inmemiş inşallah normal şekilde olur hayırlısıyla
sarikiz1 gokceekus17 bu epidural kimisinde çok belde ağrı bırakıyor kimisinde hiç bi etki bırakmıyor diyorlar ya bende istiyorum aslında
gokceekus17 sarikiz1 evet bende aynı şeyleri duydum. Aslında kolay olacağını bilsek olmasını isterim ama bilmiyorum iyice kafam karıştı benimde ☺️ stres, heyecan, korku hepsi birbirine karıştı 😂
gokceekus17 Svgrbzz doktora gittim bugün. Yarın sabah yatış verdi. Açılman 2 cm hala ilerlememiş dedi ve bebeğin kafası tam kanalda değilmiş yukarıdaymış. Suni sancıyla inmesi için uğraşacağız dedi. İnşallah hayırlısıyla kolay şekilde sağlıkla kavuşurum bebeğime.
Svgrbzz gokceekus17 Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin canım benim çok çok kolay geçer inşallah bu sürecin 🤍
canss_96 Hilaall nöbetçi eve alttan muayne yaptı ve doğru kaka yapmış dedi doktoruma haber verdi nst bağlandım kan alındı pazar günü olduğu için ekip yoktu 15 dakka içinde herkes topladın acil sezeryan alındım normal bekliyoduk 3 gün daha bekleseydi suni sancıyla normal doğum yapıcaktım
Hilaall canss_96 bende sarı yeşil sıvı akiyordu enfeksiyondan dolayı oldugunh soylediler Allah bağışlasın bebeğini 🥰🥰
canss_96 Hilaall anladım hiç enfeksiyon yaşamadım doğumumda ama bebeğim doğunca kanında enfeksiyon çıktı ve anneden kaynaklı dediler 5.günde küveze aldılar doğum yapınca mutlaka baktırım bebeğinizin enfeksiyonuna tavsiye ederim
sarikiz1 Keyfimin-kahyasi-misin kaçıncı haftada yaptınız doğumunuzu 😅 hazirandan ümidi kestik temmuz 1 artık beklemedeyiz
Keyfimin-kahyasi-misin sarikiz1 Bizim hafta çok karışık sndjjd 36 dda gelisimi durdu belirli bir doktorum olmadigindan Sezeryan vs alan olmadı 1 ay 36 da kaldı haftası kilosu gelişimi Sonra devam etti falan Busuru şeyler 🤣