emelldemir sarikiz1 benim de şuan aşırı sertleşti asagıya bir baskı hissediyorum ağrılarım çoğalmıyor ama 2 cm acıklıgım da vardı zaten ne zaman gelecek endişeliyim 39 hafta olduk sizin nasıl durumlar
Svgrbzz gokceekus17 ay banada haber et canım napiyorlar ne ediyorlar bende merak ediyorum cuma günü ne olucak diye :)
gokceekus17 Svgrbzz yarın doktorun dediğine göre yazarım size de ☺️ inşallah kolay bir doğumumuz olur 🌸
gokceekus17 Svgrbzz doktora gittim bugün. Yarın sabah yatış verdi. Açılman 2 cm hala ilerlememiş dedi ve bebeğin kafası tam kanalda değilmiş yukarıdaymış. Suni sancıyla inmesi için uğraşacağız dedi. İnşallah hayırlısıyla kolay şekilde sağlıkla kavuşurum bebeğime.
canss_96 sarikiz1 beyaz çamaşır giydim 34. Haftadan sonra hep çamaşırımda yeşil sıvı vardı doktorum uyarmıştı belki olabilir diye görürsen gel hemen demişti
canss_96 Hilaall nöbetçi eve alttan muayne yaptı ve doğru kaka yapmış dedi doktoruma haber verdi nst bağlandım kan alındı pazar günü olduğu için ekip yoktu 15 dakka içinde herkes topladın acil sezeryan alındım normal bekliyoduk 3 gün daha bekleseydi suni sancıyla normal doğum yapıcaktım
gokceekus17 sarikiz1 epidurali de soracağım bazı kişilere doktorlar uygun görmüyor bakalım ne diyecek ☺️
sarikiz1 gokceekus17 bu epidural kimisinde çok belde ağrı bırakıyor kimisinde hiç bi etki bırakmıyor diyorlar ya bende istiyorum aslında
gokceekus17 sarikiz1 doktor yarın sabah yatış verdi. Suni sancıyla doğumu deneyeceğiz dedi olmazsa sezeryan mecbur. Bebek tam kanala inmemiş inşallah normal şekilde olur hayırlısıyla
gokceekus17 sarikiz1 evet bende aynı şeyleri duydum. Aslında kolay olacağını bilsek olmasını isterim ama bilmiyorum iyice kafam karıştı benimde ☺️ stres, heyecan, korku hepsi birbirine karıştı 😂