Sema678 sarikiz1 ben ben 39+4 henüz ne aşağı inmiş ne de doğum kanalına girmiş kilosu 3600 olmuş nasıl olacak bilmiyorum
Htc46kmk sarikiz1 doktor vermedi bekliyorum daha bayramdan sonra gel dedi hafta içi bi gün yapalım dedi hayır bebeğimde kilolu doğumu tetikliyo hiç halim kalmadı ağrılarım arttı
Yaso2110 sarikiz1 38+4 gelmiyor yok dünden beri hareketleri çok azaldı karnım taş gibi ama başka bir belirti yok😕
gokceekus17 Svgrbzz banada aynısını dedi doktor ve yarın sürem doluyor 40 oluyorum 🤦♀️ kontrolüm var bakalım ne diyecekler. Her gün ümitle bekledim gelir diye ama bizim bebişler nazlı çıktı ☺️
sarikiz1 gokceekus17 bende çarşamba günü 40 oluyorum 🥲 nasıl müdahale edecekler ki suni muni hiç istemiyorum ben 🥹
Svgrbzz gokceekus17 ay banada haber et canım napiyorlar ne ediyorlar bende merak ediyorum cuma günü ne olucak diye :)
gokceekus17 sarikiz1 sanırım suni benimde çok bilgim yok yarın gittiğimde tam öğreneceğim. Bende hiç istemiyorum ama bir yandan da hafta ilerledikçe sorun olur bebekte vs diye korkuyorum. Eğer doktorum suni sancı derse kabul edeceğim mecbur 🤦♀️