Melliisaa sarikiz1 38+4 adet sancısı gibi 7 8 dakika da bir gelen sancı olmasına ve 1 cm açılmaya rağmen daha dogurmadım 😍
Nur321 Melliisaa aynennnn kaç gündür regl sancısı ve kasılma yaşıyorum tam aha bugün doğacak herhalde diyorum gidiyor sancılar. Beklemedeyiz bakalım ☺
123Clover Mine Ladyss seninle aynı başlamıştık tedaviye benimde 39 oldu belirtim yok bakıyorum her gün acaba doğurdu mu diye🙈
Nur321 Ladyss hazırlıkları başladı bakalım ne zaman gelirlerse. Bu aşamada bize doğum kolay olsun diye bir kaç şey var onları yapmak kalıyor. Siz yapiyor musunuz bir şeyler eğzersiz olsun çay hurma vs
Nur321 sarikiz1 😂 inşallah doğumda meyvesini alırsın kolay geçer doğumun. Belirti yok gibi ama böyle şeyler doğumu kolaylaştırır inşallah 😌
Nur321 sarikiz1 ayy inşallah inşallah benimde 2. Ama kaç gündür sancı gelip gidiyor artik bugün yarın derken ümidimi yitirecem. Hayırlı vakitte gelsınler inşallah 🥱
gokceekus17 sarikiz1 39+6 dan selamlar ☺️ her gün doğmasını bekliyorum ama malesefffd gelmiyor kızım 😂
Nur321 sarikiz1 2 Temmuz’da gideceğm. Açıklık bilmiyorum ama sancı kasılma düzensiz var. Çatı ağrısı var. 😬
Svgrbzz 39+2 bizede cumaya kadar gün verildi kendim doğurdum doğurdum yoksa dr müdahale edecekmiş 40. Hafta oluyor diye :) ama bizde hala tık yok keyfi yerinde paşanın herhalde ne bi sancı ne bi işaret yok 😄😄
gokceekus17 Svgrbzz banada aynısını dedi doktor ve yarın sürem doluyor 40 oluyorum 🤦♀️ kontrolüm var bakalım ne diyecekler. Her gün ümitle bekledim gelir diye ama bizim bebişler nazlı çıktı ☺️