segok FatmaZehra06 evet bende merak esiyorum bu iğneler vs ne zaman bırakılacak birde benim doktorum clexane başlamadı sende de var acaba neye göre başlıyorlar birde benim şimdi kanamadan dolayı coraspirinş kesti ya sorun olur mu acaba
3974 FatmaZehra06 benim de 6+3 oldu. İstanbul Avrupa yakasında olanlar hangi doktorlara gidiyor acaba takip için?
emine-abc 3974 ben de 6+4 üncü haftadayım çok şükür. Takip için Medipol Bahçelievler asiye uzuna başladım bakalım iyi olur inşallah
Ogretmen09 Tüp bebek ile hamile kalanlar eğilip kalkma bir yere uzanma konusunda neler yapıyorsunuz günlük işlerinizi ne derecede yapıyorsunuz doktorunuz bir şey dedi mi bu konu hakkında
Mozi1605 Ogretmen09 9 haftalık olucam 2 gün sonra ve hala yatıştayım çok fazla ayağa kaldırmıyor ev işi yaptırmıyo 2 aydır yatıyorum diyebilirim🥲
3974 Ogretmen09 benim doktorum günlük hayatına devam edebilirsin. Sadece ağır kaldırma ağır iş yapma dedi. Zaten transfer sürecimde de 5 gün rapor vermişti 5 gün bile fazla sürekli yatmanı istemiyorum hem kan akışı hem de kabızlık olmaması açısından dedi.
cLearQueen Ogretmen09 abartmadan yapiyorum ben her seyimi. 20.haftaya kadar cslistim bi skntı olmadı transferin 10.gunu ise baslamıstım.kendinizi yormadan her seyi yapın bence hep yatmak da iyi degil
Ogretmen09 Mozi1605 bende 9+6 dayım ultrasona göre biraz daha gerideyim sanırım . Transfer sürecinde eğilme uzanma dedikleri için şuan yere düşürdüğüm bişey olursa almak için eğilmiyorum bile . Temizlik falan yapmıyorum yemek bulaşık sadece
Mozi1605 Ogretmen09 evet bende öyle biz tüp bebek anneleri doğurana kadar çok daha dikkatli olucaz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin