FatmaZehra06 @"Ogretmen09 bu konuda bende çok tereddütteyim ama çalışanlar bile oluyor ama ben kendımı vıcdanen rahat hıssetmıyorum egılıp uzanmıyorum ama sureklı de yatmıyorum kan dolaşımı ıcın hareket şart
emine-abc FatmaZehra06 çok arkadan hafif bi şekilde duyduk çok şükür ama bir an önce tam duymak istiyorum haftaya gideceğim. Sizin kaçıncı haftaydı
FatmaZehra06 @"emine-abc bende yarın gıdecegım kalp atışı için inşallah duyulur 🙏 sağlıkla kucağımıza alırız 🌸💞
emine-abc FatmaZehra06 ay inşallah duyarsınız o mutluluk verici sesi🌸 amin sağlıkla kolaylıkla hayırla tüm büyüme aşamalarına şahit olalım kucağımıza alalım inşallah ♥️
cLearQueen Ogretmen09 abartmadan yapiyorum ben her seyimi. 20.haftaya kadar cslistim bi skntı olmadı transferin 10.gunu ise baslamıstım.kendinizi yormadan her seyi yapın bence hep yatmak da iyi degil
Ogretmen09 cLearQueen öğretmenim çalışıyorum hareket halinde olmak da iyi geliyor . İlk başlarda kanama alanım vardı o geçti çok şükür bu hafta kontrole gidince iyice rahatlayacağım 😇
Mozi1605 Ogretmen09 evet bende öyle biz tüp bebek anneleri doğurana kadar çok daha dikkatli olucaz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ogretmen09 segok kanama alanım bir sonraki kontrolde kayboldu . Doktorum kanama alanı var dedi bi kaç gün geçtikten sonra lekelenme yaşadım sonraki kontrolde kanama alanı yoktu . Coraspini başından beri halen kullanıyorum ne zaman kesecek doktorum bilmiyorum segok