FatmaZehra06 @"segok bende günde 4 kere kullanıyorum fıtıl Benımde öyle acaba anormal mı dıye düşünüyordum bende
segok FatmaZehra06 sizin çokmuş fitil bende arttırırlar siye düşündüm benim ama arttırmadılar ,ama normal bence o sonuçta bebek büyüyor süreçler gelişiyor içimizde bence normaldir
segok Sedagrbz evet allahtan ama dün pembe gibi gelince kasık ağrısı olunca birde zor elde ediyoruz tüp bebek olunca insan çok korkuyor 🙏🏻çok şükür sizinde bebişiniz sizinle olmuş 🙏🏻çalışıyorum nöbetteyim o yüzden de korkuyorum tam dinlenemiyor ki insan
segok Sedagrbz kese muayenesinden sonrada olabilir doğru diyorsunuz ilişki yasak sonuçta e muayenede de zorlama oluyor ya da insan ister istemez kasılıyor
Sedagrbz segok benim bu 2. Denemem donmuş embriyo başka kalmadı Rabbim sağlıkla sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin 🙏🏼 Rapor alma şansınız varsa alın ama doktorunuz bir şey demediyse içinizi ferah tutun 🥰❤️🧿
Sedagrbz Alp-oyku123 ben ona bağladım sizin muayene nereden yaptı doktor Akşam acile gidince oradaki doktor karnımdan baktı ve hemen gördü keseyi bir de doktor Altan mı muayene etti sizi diyince ben ona bağladım 🤷🏽♀️
Mozi1605 FatmaZehra06 8. Haftamdayım yazdıgını okuyunca anksiyetem tuttu resmen allah muhafaza rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla🙏🏻🩵
FatmaZehra06 @"segok evet baya fazla benim hıc kanamam da olmadı ılkınde de ama niye o kadar çok verdi fıtılı anlamadım ıgnede kullanıyorum
FatmaZehra06 @"Selvanur4141 maşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim darısı bızlere olsun 🌸🥰
segok FatmaZehra06 evet bende merak esiyorum bu iğneler vs ne zaman bırakılacak birde benim doktorum clexane başlamadı sende de var acaba neye göre başlıyorlar birde benim şimdi kanamadan dolayı coraspirinş kesti ya sorun olur mu acaba