Kafada kurmayı bıraktıktan sonra daha mutlu olmaya başladım. Öncesinde bunu söyledi ama ne demek istedi falan gibi şeylere çok takılırdım şimdi direkt soruyorum bu durumu konuşarak çözüyorum artık. Eşim çok yoğun çalışıyor sabah sekizde evden çıkıp gece 1de 2de geliyor çoğu zaman bana vakit ayıramıyor diye çok mutsuz oluyordum bunun da onun elinde olmadığını fark ettim kendine de vakit ayıramıyor çünkü eşimden yana bir beklentiye girmezsem de mutlu oluyorum 😅 onun haricinde aylık kazandığım bir miktar para var asgari ücretten daha düşük ama olsun 🤭 dandik şeylerden 10 tane alana kadar 1 tane alayım kaliteli olsun diyorum ara sıra alışveriş yapıyorum o da çok hoşuma gitmeye başladı. 2000e yakın kitabım var kendime bir kütüphane oluşturdum bebek doğmadan uzun uzun kitap serileri bitirmeye çalışıyorum kendimle yarışmak da çok hoşuma gidiyor bugünlerde. Bir de evin işin biriktirmemeye çalışıyorum 1 pantolon 1 tişört bile olsa ütüleyip kaldırıyorum. Boş çamaşır sepetinin boş ütü sepetinin verdiği mutluluğu başka hiçbir şey vermiyor 🤭