Bebekveben ahahaahahah benim eşimle kızım kız olsun diye neler neler yaptı eşimin doğum gününde öğrendim cinsiyeti doktorun kapısını açar açmaz ne söyle söyle diye darladı bende cinsiyet pastası yapacaktım kızım öyle özeniyor diye hastane ortasında söylemiyorum diye bağırdı küstü trip attı en son dayanamadım onlar önden giderken kız olcak diye bağırdım adamın ilk kez kızı olacak gibi bir çığlık attı bir sevindiler anlatamam buda babacı olcak güzel kızlarım benim sırtım yere gelmez benim canım kızlarım dedi durdu erken doğum yaptım arabada hastaneye giderken daha çok var doğuma ama babasının hasretine dayanamadı yavrum dedi o korkuyla birşey diyememiştim duymazdan gelmiştim dua ediyordum duamı da bölüp ensesine çakamadım 🤣🤣 bu erkeklerin kız çocuk merakını asla anlamıyorum ben sağlıklı olsun evlat evlattır derken sağlıklı olsun ama kız olsun diyen bir adam. Senin kocanda seni hiç edecek bacım haberin olsun komplo kuruyor bu adamlar bize babalarının prensesleri ben daha beni öperek severek uyandırdığını görmedim benim büyük kızı öpüp sevip prensesim kuzum canımın orta yeri diyor ulan bana aşkım derken ıkınıyon sen ben doğurdum bu cocukları havan kime madem sen doğuraydın hem 9 ay taşıdım ikinciyi pek taşıyamadım erken geldi ama olsundu doğurdum sonuçta yani çocuklar benim off dur gaza geldim herifle birbirimize gircez bu gazla🤣🤣🤣