piiremsesinannesiii H4assask uyuyorum kızımı babasına verip al git dolaşın diye evden kovup uyuyorum 🥹😂
myavocado H4assask bana en iyi gelen ev temziliği ile kendime ayırdığım zaman, sevdiğim bir şeye, geneldekitap okumak ama bazen bir şey izlemek, boyama yapmak gibi ☺️
BirAskMasali1323 H4assask Pasta yapmayı ve yemeyi çok seviyorum onunla mutlu oluyorum yada eşimle aktiviteler yapınca mutlu oluyorum..Aktivite dediğim beraber biseyler yapmak yada bakım yapınca kendime mutlu oluyorum..En mutlu edende alışveriş yapmak tabiki😂eve kargo gelince yada alışverişe çıkınca biseyler alınca mutlu oluyorum
dogurangaplumba H4assask temizlik yaparak,kahve içerek,gezerek,hele de balkonda keyif yaparken eşim çocukları alıp anneeesiii demezse bi tık daha mutluyum gibi annesiiii lafından tiksiniyorum🤣🤣
Minigiim-vebenn52 Hiçbişi yapmıyorum her şey para olmuş valla şurdan sahile gidip temiz hava almak istemek bile 300 🤦🏼♀️
Tugbacim34 @H4assask markete gidip 1 kiloluk dondurma alıyorum hepsini de ben yiyorum 😂😂 başka türlü çok kutlu olamıyorum halsizlik ağrılar uykusuzluk derken 28. Haftadayım
Rabiul dogurangaplumba canım ya ne dicem benim eşim diyor ki sen kızımızı doğur sonra biz dışarı çıkıcaz gezicez sen evde otur inşallah huyu suyu bana benzer suratı da bana benzer gidip gelip benim aşkım ne yapıyormuş diye karnımı seviyor öpüyor sana öpücük yok diyor bunun doğumdan sonraki boyutu tam olarak nedir 😆😆 diceksin niye bana soruyorsun senin eşinden başka kızcı baba mı var forum da 😆😆😆
AbcAhmet dogurangaplumba 😂😂Aynı benimki iki aylık bebeğim agladiginda susturmaz gazini çıkarmaz altını degistirmez sevmek için 2 daka kucağına alır bende daha fazla ilgilensin diye duşta 1 saaten fazla kalirm hergun birtek orda dinlenebiliyorm çünkü
iremd-1798 H4assask günaydın ❤️❤️ Valla ben çok gülerim çok cana yakın sakin bir insanım ama kendimi mutlu etmeyi beceremem. Acılarla besleniyorum mutluluk ağır geliyor ☺️ gerçek mutluluk yaşarsam kalpten giderim diye uğraşmıyorum 😅😅
dogurangaplumba Rabiul ahahahaha canım sana diyeceğim tek şey geçmiş olsun sen artık bi hiçsin🤣🤣🤣🤣🤣🤣 benim eşim 1 ay sonra ilk kez bugün işe gitti o da bi kaç saatliğine yani benim kız gözünü açar açmaz babam nerde dedi düşün o kadar bi hiçsin yani bebekken meme gözüyle bakıyorlar sana sen sadece memesin büyüdükçede izin almaya gelinen ağladıkça anne denilen bişeysin 🤣🤣🤣 benim bebe şuan meme gözüyle bakıyo bana hatta eşim memeler çıkarılabilir olsa keşke dedi düşünebiliyomusun şuan memelerden ibaret bir insanım 🤣🤣🤣🤣
Rabiul H4assask kendimi çok seviyorum canım kendim iyiki varım kendime iltifat etmeyi çok seviyorum 😆😆
Rabiul dogurangaplumba hahahahaha ayyy gerçekten çok fena bu eşler pabucumuz dama atıldı anlaşılan 😆😆 sağlıklı huzurlu olsunlar da 🤭 memeden ibaret olmak ayrı bi ikonluk
Bebekveben dogurangaplumba ay çok güldüm benim eşimde sizinkine benziyor 😂 kimmiş benim güzelim diyor kızım ben deyince senden başka güzel tanimiyorum zaten diyor eşim 😅 küçükken de emziriliyor olsa emziririm derdi eşim . Şuan 2. Ye hamileyim cinsiyet belli değil erkekte istiyor gibi ama karnımı kızım diye seviyor 😂
Rabiul dogurangaplumba az önce kendime söyledim 😆😆😆 halıları makineye atacağım doğuma yakın sermek için az bir ütüm var ve kahvaltı yapmam lazım 🤦♀️
dogurangaplumba Rabiul çocuk yokken herşeyini doya doya yap bebisler geldi mi onlar ne derse o oluyor melisa doğmadan koca evi bir anda temizleyen ben melisa doğduktan sonra parça parça temizliyorum melisa koynumdayken ayakta yemek yiyorum 🥹 bebiş uyurken cocuk odasını temizleyeyim dedim cocuk odası bitti uyandı ama eve süpürge tutmam lazm
dogurangaplumba AbcAhmet benim koca çocukları bana vermiyor büyük olan 9 yasinda zaten isi düşmeden bana gelmez benim bebeyide vermiyo kocam bana memeden memeye bende çocuk 🤣🤣
dogurangaplumba AbcAhmet benim koca bebek emmek isteyince annesiiii diyor ee çocuk zaten sürekli memede durmak istiyor memeyim yani ben meme dışında vasfım yok o laftan cidden irite oldum tuvalete giriyorum bebeği emzirmiş oluyorum tuvaletin önüne üçü birden geliyor annesiii emmek istiyor annesiiii altına yaptı yani bunlar icin tuvalete giren birine annesi deme be adam bu memelerde can altına yaptıysa alıver aranıyorsa emzik tutturmaya çalış çocuk tok çünkü