Frdsr bende konyadanım. Her ay kontrollerinizde doktorunuzun önerilerini paylaşabilir misiniz ? Şuan kaç aylık hamilesiniz mesela . Kontroller de bu ay şunu yaşayabilirsin bu normal vb tavsiyelerde bulunuyor mu ?
    Bende medicana ya gidiyordum..ama değiştircemm.. 29. Hafta dayım.. Medova Fuat demire randevu aldım haftaya gidicem inş.
      Happybby ben akademi meramda tülin hanım da doğum yaptım çok memnunum. Erkek de olabilir dersen fuat beye çok giden var.
      Başkent Hastanesi Mehmet Ufuk ceran. Çok ilgili ve iyi bir doktor. Arkadaşımın doğumunda da hep yanındaydı. Allah izin verirse biz de kendimizi ona emanet ettik ☺️
      Sumeyyegyretli ben şuan 22. Haftanın içerisindeyim doktorum çok güler yüzlü tatlı bi doktor ama çok yoğun maalesef beklediğim derecede ilgi ve alaka göremiyorum yani şöyle özel olarak, bak bu ay bunlar olur şunlara dikkat et şeklinde konuşamıyoruz ancak ben sorarsam neler yapmam lazım diye o zaman gayet ilgili bir şekilde anlatıyor işte benim de ilk gebeliğim olduğu için zaman zaman ne sormam gerektiği konusunda tecrübesizim
        Frdsr haklısın canım özellikle ilk gebelikte insan içinin rahat etmesi için herşeyi sormak öğrenmek istiyor doktorun kim peki
          Happybby canım durumun iyise medicana jule esen derim çok iyi bir bayan ama özel pahalı malum
          Frdsr bende meram tıpa gidiyorum da benimki de öyle 😌 fark varmı ondan bi sormak istedim. Gerekirse doktor değiştiricem de. 27 haftalığız bizde şuan. Doktor Çok yoğun hemen 10 dk içinde aklıma ne gelirse soruyorum sadece. İlk gebelik olunca ilgi alaka bekliyor insan ve yeterli gelmıyor gibi
            Sumeyyegyretli kesinlikle öyle insan merak ediyor bilmek istiyor ama işte doktorlar da çok yoğun bilmiyorum çok ilgili alakalı biri varsa bana da haber verin 😁🙋🏻‍♀️
              Mustafa Başaranı tavsiye ederim canım bende medicana Hikmet beye gidiyodum 125 tl ödüyordum 5 dk da çıkıyoduk odadan ve Mustafa beye başladık oranında ücreti 250 tl ama 1 saat bebeğimi görmeye değer
              Ftmglll medicanada kime gidiyordunuz? Ben de medovadan medicanaya geçmeyi düşünüyorum da hangi doktordan memnun değilsiniz merak ettim
              • Smye bunu yanıtladı.