Ashdjj Sumeyyegyretli en son 95 e gidiyordum bugün gittim 110 olmuş Doğum ücretine bir bilgim Yok sormadım
HaticeAlaahin Happybby ozel selcuklu hastanesi nil okur. Cok guzel ilgileniyor hic acele etmez ultrasonda uzun uzun bakar. İnsallah dogumumuz da guzel olur. Bu arada dogum fiyati da 1700
HaticeAlaahin Sumeyyegyretli ozel selcuklu muayene ucreti 100 tl oldu tahlillere 10 lira veriyorum nts ucretsiz. Dogumda 1700
Htckny HaticeAlaahin bende 2 ay önce falan gittim muayeneye 100 lira kan tahliline 50 lira verdim. Herkesten farklı mı alıyorlar acaba
HaticeAlaahin Htckny cok sasirdim ben bastan beri gidiyorum her ay 10 liradan fazla vermedim 😳 kan ve idrar testi haricinde baska bi test daha yapmadilar dmi soyguncu mu olmus hastanelerde iyice hayret valla
Mmmx-ray Farabi Mehmet Bardakçı ve medova şükran doğru gidiyorum 37+5 hamileyim ikisinden de memnunnm ama Doğuma karar veremedim . Medova Doğum için 2100 dedi Farabi de ona yakın bir ücret
ebrarmom08 Happybby ozel buyukshir hastanesi ayise gunence godiyodum simdi ayni hastanedeki hacer yavsana gecis yaptm acaip memnunum 😊 ayisr hocada iyydi ama bisleri sormanla cevapliyor hacer hoca.ise hersyi soruyor ultrasonda detayli gosteryor 😊
Asaf01 ebrarmom08 bende Hacer hocaya gidiyorum dediğiniz gibi çok güzel inceliyor ve çok iyi bir doktor
Htckny HaticeAlaahin şimdi hatırladım idrar testide yaptı ikisine 50 lira ödedim. Ama İnanın 10 lira gibi bi ücret duymadım