Bbk88 Mine38 bende de aşılamaya başlayacağım zaman oldu 20 mm doktor dedi adetle gider saydamlasmis dedi temmuzda gidicem bakalım erimiş mi ama eriyormus yani onlar kesin
Mine38 Bbetll canım kistim erimiş bugün başladım ben tedaviye. sen ne yaptın senin Dr da Gökhan açmaz dı değil mi
Bbetll Mine38 evet benim doktorum da gökhan bey. Adetime 2 gün kaldı kistim eridiyse başlayacağız inşaAllah. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin❤️
Bbetll Razismom turuncu soğan olacak. Soğanın en üst kabuğunu hafif üstten alıyorum. Bi güzel yıkıyorum dörde bölüyorum 1 bardak suda kaynatıyorum. Sabah akşam aç karna. Kaynamaya başladıktan 5 6 dk sonra süzün ılınınca için. Şifa olsun🥰
Bbetll Razismom rica ederim, ben 15 gün falan kullanıyorum yaptığımda. İsterseniz detaylı öğrenmek için ibrahim saraçoğlu soğan kürü diye aratırsanız net bilgi alabilirsiniz
Bbetll Bbk88 çok küçülmüş bu adetimle gidermiş. Zaten adetimde bu sefer çok farklı ağrı çektim. Bu ay da yaptıramadım yani. Nasipse bir dahaki adete
Bbetll Bbk88 mayıs ayında başladım iğneye işte o ay çok fazla yumurta gelişti iptal oldu. Sonra adet oldum kist oluştu. Bu ay da kist yüzünden kaldı. 2 ay falan herhalde