Bbetll Bbk88 mayıs ayında başladım iğneye işte o ay çok fazla yumurta gelişti iptal oldu. Sonra adet oldum kist oluştu. Bu ay da kist yüzünden kaldı. 2 ay falan herhalde
Mine38 Bbetll hayırlısı olsun bazen 2 3 ayda atılabiliyormuş inşallah biran önce erir başlatsın tedavine
Mine38 Bbk88 mayısta başlayacaktım kist 1 ayda eridi haziran sonu başladım bende tedaviye canım yasmin 1 ay kullandım ve soğan kürü yaptım erimiş çok şükür
Bbk88 Mine38 benim 20 mm di canım Nisan da baslayacaktim kist dedi sonra doğum kontrl verdi erimemis ama saydamlasmis bu iyi birsey dedi sonra dedi temmuzda gel haziran da erir ama sen temmuzda gel dedi inşallah erir ya genelde eriyormus ama :*
Bbetll Mine38 maalesef bu ay da ağır bir enfeksiyon geçirdim antibiyotik tedavisine başladım. Bir türlü nasip olmadı kaç aydır. Allahın izniyle bu ay artık başlayacağım. Sen ne yaptın canım ne durumdasın
Mine38 Bbetll Allah şifa versin canım biran önce başlarsın inşallah 🙏 Bende 14 Ağustosda gidecem bakalım ne zamana transfer ederse
Bbetll Mine38 maalesef negatif tutmadı. 2 eylülde yaptırdım 12. Günümde adet oldum. Sildim de uygulamayı o yüzden yeni gördüm, uzak duracağım buradan bana iyi gelmiyor …
Mine38 Bbetll bende 2 Eylül’de transfer oldum benimde negatif oldu 17sinde adet oldum .herşey çok iyi ilerliyordu tutmadı maalesef.vakti zamanı vardır canım hakkimizda hayırlısı olsun 🌸