Gamzeclskan ben daha bir kere devlete Funda Demirel'e gittim ama özele geçmek istiyorum sizin gittiğiniz doktor kim ben Marmara'daki doktorları tanımıyorum
Kocaeli hamişleri burada mı 🤰🏼👶🏼
Bende körfez😊
Slm bende izmitte ali kahya ya gidiyorum itibar emin li memnunum doktorumdan akademi hastanesini duydum tavsiye eden varmı doğum için birde fiyatları bilen?
Kocaeli/ golcuk 😊 8haftaligiz 😇😇
Ben de izmitteyim. Medical park’ta Funda hanıma gidiyorum.
Bende gebze 😍 medicalpark ahmet rıza beye gidiyorum suanlik sikayetim yok ileride ne olur bilmem 10+1 haftadayız 🌸
Aliahlas doktorum bana ayrıntılı ultrason için ona gitmemi ondan rapor almamı istedi 😊🙏🏻 Ayrıntılı ultrason çektirdin mi sen 😊😊
Gölcük aile konak hastanesinde Ahmet Coşkan a giden var mı?
Serpillll ben gidiyorum canim gercekten cok iyi bir doktor
İzmit/ kocaeli tıp merkezi hilal hanıma gidiyorum🙂
Selam kozları bizde Kocaeli - Dilovası 😊
- Düzenlendi
Selam kizlarr Bende kartepe acisu 13+5☺☺
ozleemm ben akademi hastanesini iyi duymadim
HanifeOkutan yok hayır o sonraki haftalarda ocak sonu ikili test yapılacak daha 😊
Haticekckylmz bende ona gidiyorum bi kere gittim çok övüyorlar ii biri 8+3 benımde şimdiden belirlemek lazım doktorumuzu
Gamzeclskan bende Derince 😊
Serpillll yani ben devam et derim brnim 2dusuk oldu bu 3.gebeligim cok iyi ilgileniyor her detayi ayrintili soyluyor en ufak birseyde arayabiliyorum. Kurtajimdan sonra kontrole gitmistim ben folik asit ile corasprine baslatmisti 8+3teyim hala devam ettiriyor isinde iyi anlican
Haticekckylmz hadi bakalım hayırlısı🤗aynı günlerimiz.mide bunaltıların oluyor mu
SmeyyeDurmaz ben Marmara da Tuncer Eren’e gittim ama iyi bulmadım şimdi akademiye gidiyorum
Serpillll Ahmet çoşkan çok iyi tavsiye ederim ben uzakmış olduğum İçin akademiye gidiyorum