SmeyyeDurmaz Gulsah4241 bende İzmit Kuruçeşme'den Marmara hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz acaba
HanifeOkutan Celosh08 ümmügülsüm hanımcığımmmmmm çok seviyorum Da onu 😊💐 doktorumdan çok memnunum tavsiye de ederim😊🙏🏻
HanifeOkutan Celosh08 bilmiyorum ben biraz araştırdım onun çok tavsiye edildiğini duyunca ona gittim senn kime gidiyorsun
Gamzeclskan Ben ilk marmaraya gidiyordum beğenmedim şimdi ise akademi hastanesine gidiyorum doktorum çok iyi Nuri Hüseyinoğlu kendileri çok ilgilidir Derince araştırma hastanesine gelirsek ben tercihen kesinlikle etmiyorum bence bana göre pis yani
Elifozen Selam ben de Gebzeden✋😊 Medicalparka gidiyorum Amanullah Çağatay beye doktorumdan da çok çokkkk memnunumm🙏😊😊
SelenGktaSevin Sosyolokum çiğdem hanımı biliyorum canım sanırım yüzyıl hastanesinin bütün kadın Doğum doktorları çok iyiler 😀🙏👍🏻
SmeyyeDurmaz Gamzeclskan ben daha bir kere devlete Funda Demirel'e gittim ama özele geçmek istiyorum sizin gittiğiniz doktor kim ben Marmara'daki doktorları tanımıyorum
Gamzeclskan SmeyyeDurmaz ben Marmara da Tuncer Eren’e gittim ama iyi bulmadım şimdi akademiye gidiyorum