Yadimese muz ve yumurta hergun yiyorum yemezsem 1 kilo kalcakmis herhalde bebegim😂😂👶
34+1olduk ❤❤ 2400 grammis
GulUmut tek tesellim bu zaten iri bebek olirsa doguramam diye
Selale_bati bebegin kilolu dogması saglıklı anlamına gelmiyor 2.500 kilo 40 haftada bile dogsa saglıklo
Selale_bati sen istedigin kadar ye bebisinin kilosu genetiginden belli oluyo zaten senin yediklerinin çok az bi payı var , benim beslenmem de çok iyidir mesela ama bebişim böyle bende zayıfmışım öyle doğmuşum doktorumda problem görmediği sürece bende sıkıntı yapmıyorum
34+6 yız randevumuz yarn bakalm kaç olucaz 32 de 2,136 gram 44 cmdik🧐
Selale_bati kilo ve boy belirli bi haftadan sonra tamamen genetik faktörlere göre ilerler. Zayıf doğan sağlıksız olur diye bir şey asla söylenemez. Bir bebek 3500gr doğsa bile kakasını çişini yaptıktan sonra 200-300gr kaybeder :)
Eğer doktorunuz kilosu iyi diyorsa kimseyi dinlemeyin. Benimde 32+4te 2kgydi. Sizinkinin kilosu şuan gayet iyi cılız bi bebek değil
Eğer doktorunuz kilosu iyi diyorsa kimseyi dinlemeyin. Benimde 32+4te 2kgydi. Sizinkinin kilosu şuan gayet iyi cılız bi bebek değil
Selale_bati yok canım benim emzirirsin bol bol inşallah da toparlanır hemen. Hem son haftalar kilo alıyor derler baya inşallah 3ü geçer de bağışıklığı da sağlam bir bebek olur bebişin ☺️
Selale_bati 32+4 de 2600 grdı 😊
Selale_bati bnm oğlumda 3000 kilo dgdu şuan 3 yaşında toplasan 5 defa grip olmamıştr alakası yok doğum kilosyla
Selale_bati biz de bugün tam 34+1 olduk. Bir gafta önce bugğn kilomuz 2150ydi. Bence sizin bebişinizin kilosu maşallah çok güzel
Haticekckylmz bugün gittim doktora 34 haftalık ve 2230 gram bana da az gibi geldi ilkten hesap yapınca normal iki haftada ortalama 400 gram aldı benimki hep ve böyle gider se 3200 3500 arası olur gibi o da çok iyi yani Sizinkiler daha kilolu hatta
Selale_bati az mı :D çok bile diyo doktorlar 2.500 benimki de
Bugün doktora gittim 34+1 2.300 gr olmuş
Ben bugün doktora gittim aslında 35 haftalıktı ama 34 haftalık çıktı 2.360 gr olmuş 😊
@Selale_bati tam 34 haftalik 2500 gram