Deletedmom_116 mucizemgelsin61 Bazı zamanlarda yönetici post açıyor oraya hangi isim isteidgini yazınca değişiyor ama kendiniz degistiremiyorsunuz
mucizemgelsin61 Deletedmom_116 Aaa ciddimisin ne değişik hiç bilmiyordum 🤣🤣 Ne diye post açıyor mesela anlayabilirmiyim yani. Ama saçmaymış ya keşke kendimiz değiştirebilsek
Deletedmom_116 mucizemgelsin61 İsim degisikigi diye başa sabitler anlarsın zaten evet biraz saçma bencede 😂
mucizemgelsin61 Deletedmom_116 O zaman yöneticiye burdan sesleniyorum isim değiştirmek istiyorum post açın lütfen🫠🤣
cesaretinvarmiaska sweetmom_ ay bu isim geçen gün bi türlü aklıma gelmedi. Önceki gün aklımdaydı, sabahında düşündüm düşündüm durdum, aklıma gelmedi
Fasulyeninhikayesi Buseemm benimkide FASULYENIN HIKAYESI Yani bebegin gelisim surecini takip ettigimiz icin fasulye oldugu icin o an aklima geleni yazdim 😂💜
Buseemm Fasulyeninhikayesi evet buda guzel bi mantık ama o kdr mantiksiz ve degisk isimler var ki 😂 onları yoruma bekliyorum
neanladinyurdagull Buseemm gündelik hayatımda kullandığım için bu ismi koydum.Ne anladın Yurdagülll 🤣
cesaretinvarmiaska Buseemm eee ismimi ne yazsam ne yapsam diye düşündüm bir şey bulamadım. Bnde nickbulamadim yaptım 🤣
Kontes001 Buseemm Kont, Avrupa’da bir soyluluk unvanı. Kontun eşine veya kont konumundaki kadına kontes denir.